Promovent les oportunitats laborals de l’economia blava a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona

21 de novembre de 2022

90 joves de diferents comunitats participen en un Fòrum de Desenvolupament del Talent on diferents experts reflexionen sobre el potencial d'aquest motor econòmic per a l'ocupabilitat juvenil

Llegir més

Noves oportunitats per inscriure't a «Generació talent»

28 d'octubre de 2022

Inscriu-te al programa i… podràs fer un màster a The Power Business School, una escola de negocis que està revolucionant amb un model innovador, i també una formació disruptiva a l'escola d'emprenedoria FounderZ.

Llegir més

Més de 500 joves participen en una nova edició de «Talent en Creixement»

27 d'octubre de 2022

Begoña Arana (Premi FPdGi Social) i dos joves del programa «Generació propòsit» participen en aquesta jornada adreçada als joves i organitzada per la Fundació CEDE - Confederació Espanyola de Directius i Executius i que compta amb el suport de la Fundació Princesa de Girona.

Llegir més

Què és l’economia blava i perquè és clau per a l’ocupabilitat juvenil. Nou Fòrum de Desenvolupament del Talent (15 novembre)

27 d'octubre de 2022

Totes les activitats econòmiques relacionades –directament o indirectament– amb els mars i els rius generen milers de llocs de treball cada any. El 15 de novembre organitzem un Centre de Desenvolupament del Talent on reflexionarem sobre el potencial d'innovació i creixement d'aquest sector. També visitarem l'Smart City Expo World Congress que se celebra a Barcelona.

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 1000 mentors.
  • Més de 40 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 7000 joves inscrits al programa.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Estaràs sempre connectat amb directius que t’acompanyaran i t’ajudaran en el teu accés al món laboral.

Fórums de desenvolupament del talent

Assistiràs a jornades formatives en qualsevol comunitat autònoma que t’aportaran experiències empresarials in situ.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.