El Tour del talent de la Fundació Princesa de Girona recorrerà cinc ciutats espanyoles, el primer semestre del 2024, amb l'objectiu d'activar l'ocupabilitat, l'emprenedoria, la salut i el propòsit d'impacte social de la “Generació Z”

23 de novembre de 2023

Lleida inaugurarà al gener aquest esdeveniment itinerant que fins a maig de l'any que ve també passarà per Salamanca, Cadis, Santander i Madrid

Llegir més

25 joves visiten la Ciutat BBVA a Madrid per aprendre competències clau per al futur del treball

21 de novembre de 2023

Nova formació presencial en les instal·lacions de BBVA Madrid per a joves de Generació Talent!

Llegir més

«Generació Talent» visita Ferrovial per impulsar el seu desenvolupament professional

16 de novembre de 2023

Nova formació presencial a les instal·lacions de Ferrovial Madrid per a joves de Generació Talent!

Llegir més

La Fundació i HP s'uneixen per impulsar la inserció laboral dels joves

23 d'octubre de 2023

Els participants en la 19a edició dels Observatoris Tecnològics d'HP tindran l'oportunitat d'ingressar al programa "Generación Talento" de la fundació.

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 1000 mentors.
  • Més de 40 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 7000 joves inscrits al programa.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Accedeix a una xarxa de 1.000 mentors de les principals empreses del país. També podràs participar en un innovador mentoring competencial que et permetrà desenvolupar les deu competències del futur agrupades en quatre blocs: autogestió, resolució de problemes, treball en equip i desenvolupament de tecnologies.

Fórums de desenvolupament del talent

Participa en jornades exclusives impulsades per empreses líder. Coneix les últimes novetats dels sectors empresarials més importants del mercat actual.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.