Descobrint el Bioetanol, un biocombustible que redueix les emissions de gasos d'efecte hivernacle

17 de maig de 2023

Un grup d´estudiants del CIFP As Mercedes de Lugo han visitat la planta Bioetanol Galícia SA de Vertex Bioenergy en el marc del Tour del Talent.

Llegir més

El 75% de les empreses té dificultats per trobar el talent que necessita

17 de maig de 2023

Es presenta l'informe 'Camins que convergeixen: joves i empreses davant del repte del talent', elaborat per KPMG i la Fundació Princesa de Girona en col·laboració amb Fundació Universitària San Pablo CEU i Enagás

Llegir més

Potencia la teva connexió amb els altres a través de la música

18 d'abril de 2023

Joves de diferents comunitats autònomes participen en aquesta activitat organitzada en el marc del Tour del Talent a Còrdova.

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 1000 mentors.
  • Més de 40 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 7000 joves inscrits al programa.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Accedeix a una xarxa de 1.000 mentors de les principals empreses del país. També podràs participar en un innovador mentoring competencial que et permetrà desenvolupar les deu competències del futur agrupades en quatre blocs: autogestió, resolució de problemes, treball en equip i desenvolupament de tecnologies.

Fórums de desenvolupament del talent

Participa en jornades exclusives impulsades per empreses líder. Coneix les últimes novetats dels sectors empresarials més importants del mercat actual.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.