El 23 d'abril organitzem un Fòrum de Desenvolupament de talent a Santander. Inscriu-te!

15 d'abril de 2024

APD i «Generació talent» us ofereixen una jornada de xerrades i conferències perquè descobriu les necessitats del mercat laboral actual

Llegir més

Generació talent incorpora quatre nous mentors de l'àmbit cultural

08 d'abril de 2024

Aquest programa gratuït ofereix eines per a la millora de l'ocupabilitat dels inscrits

Llegir més

El Tour del talent de la Fundació Princesa de Girona recorrerà cinc ciutats espanyoles, el primer semestre del 2024, amb l'objectiu d'activar l'ocupabilitat, l'emprenedoria, la salut i el propòsit d'impacte social de la “Generació Z”

23 de novembre de 2023

Lleida inaugurarà al gener aquest esdeveniment itinerant que fins a maig de l'any que ve també passarà per Salamanca, Cadis, Santander i Madrid

Llegir més

25 joves visiten la Ciutat BBVA a Madrid per aprendre competències clau per al futur del treball

21 de novembre de 2023

Nova formació presencial en les instal·lacions de BBVA Madrid per a joves de Generació Talent!

Llegir més
VEURE MÉS NOTÍCIES
  • Més de 1000 mentors.
  • Més de 40 empreses compromeses amb l'ocupació juvenil.
  • Més de 7000 joves inscrits al programa.

¿Qué t'oferim?

Perfil competencial complet

Podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

Mentoring

Accedeix a una xarxa de 1.000 mentors de les principals empreses del país. També podràs participar en un innovador mentoring competencial que et permetrà desenvolupar les deu competències del futur agrupades en quatre blocs: autogestió, resolució de problemes, treball en equip i desenvolupament de tecnologies.

Fórums de desenvolupament del talent

Participa en jornades exclusives impulsades per empreses líder. Coneix les últimes novetats dels sectors empresarials més importants del mercat actual.

E-learning

Aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.