Noticia

Inscriu-te a «Rescatadors de talent» i juga a Nawaiam, el videojoc que usen les empreses per captar talent

17 de novembre de 2021

Promoció vàlida des del 19 de novembre fins al 22 de desembre o fins esgotar llicències.

Ha arribat el moment de donar «play» al teu futur. «Rescatadors de talent» i Nawaiam t'ofereixen l'oportunitat de jugar al videojoc que utilitzen moltes empreses per millorar l'eficàcia en els processos de selecció i reclutament. No deixis escapar aquesta oportunitat de pujar de nivell en la teva trajectòria professional. 

Serà la primera vegada que aquesta eina, desenvolupada per Nawaiam i que ajuda els departaments de Recursos Humans a captar talent, arriba directament a les persones que busquen feina. Els usuaris podran conèixer millor el seu perfil professional gràcies a aquest videojoc. La campanya entrarà en funcionament el 19 de novembre i estarà activa fins al 22 de desembre o fins que s’esgotin les llicències destinades a aquesta acció.

Nawaiam és una empresa tecnològica referent a nivell mundial en la gamificació de l’àrea de Recursos Humans. Va revolucionar el sector gràcies a un videojoc, que ajuda als processos de selecció i descripció de perfils. A través d’una aventura, el candidat ha de rescatar diferents poblacions d’una catàstrofe mediambiental.

Segons les decisions que pren el candidat, es crea un perfil de conducta que serveix a empreses i organitzacions per conèixer millor les persones. Això permet a les companyies trobar els perfils que millor s’adaptaran a les seves necessitats. Els joves, per la seva banda, fan una prova davant les empreses de forma amena, en què es poden mostrar tal com són.

«Rescatadors de talent» és el programa de millora de l’ocupabilitat juvenil de la Fundació Princesa de Girona. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de 40 empreses capdavanteres en diferents sectors, se centra a atendre les necessitats de joves preparats per afrontar la transformació laboral i econòmica que està vivint la nostra societat, en què cada dia apareixen, a més, noves professions.

«Rescatadors de talent» ve a cobrir la bretxa que hi ha entre la universitat o la FP i la demanda actual de les empreses, i ho fa amb actius enfocats a l’autoconeixement, l’orientació professional, la formació especialitzada i el coneixement de les empreses i de les seves metodologies de reclutament amb els centres de desenvolupament.

La plataforma, a més, facilita la possibilitat d’estar connectat amb una comunitat de 7.000 joves, actius i inquiets, que han passat o estan actius a «Rescatadors de talent». Mentoring, experiències professionals, formació online, ajudes a la mobilitat i un llarg etcètera de recursos i el suport continuat d’un equip de professionals especialitzat. El 70% dels usuaris de Rescatadors de talent ha millorat la seva situació laboral. 

La Fundació Princesa de Girona impulsa des del 2009 diferents programes que persegueixen oferir a la joventut del nostre país les eines, el coneixement, els espais de trobada i les oportunitats que els ajudin a fer front als desafiaments de la nostra societat. Per això compta amb el suport de destacades organitzacions empresarials i socials, implicades en diferents iniciatives, sota la presidència d’honor de S.A.R. la Princesa d´Astúries i Girona – regentada per S.M. el Rei fins a la majoria d’edat-, en un clar compromís amb una joventut espanyola que ha d’enfrontar-se a una profunda transformació social, econòmica, professional i laboral.

Per al director general de la FPdGi, Salva Tasqué, la col·laboració amb Nawaiam “s’alinea amb la línia més innovadora de la Fundació i obre nous horitzons per al nostre objectiu de generar eines pràctiques que ajudin de debò els joves, aproximant-nos-hi de manera rigorosa alhora que més propera, gràcies a la gamificació basada en intel·ligència artificial”.

Per part seva, el cofundador de Nawaiam, Javier Krawicki, explica que l’acord amb la FPdGi suposa posar la tecnologia desenvolupada per la seva empresa “al servei dels més joves, un dels segments de la població més afectats per la desocupació a tot Europa. A més, en tractar-se d’un videojoc, Nawaiam parla als més joves amb el mateix llenguatge, un entorn digital i gamificat, allunyat dels processos de selecció clàssics. En definitiva, permet deixar d’avaluar les persones de l’avui i del demà amb mètodes del passat”.

Formació cicle Sectors en transformació 
L’aliança amb Nawaiam forma part de l’estratègia de la Fundació per promoure l’ús d’eines 100% digitals entre els joves fomentant, a més, el respecte pel medi ambient. Seguint amb aquesta línia d’actuació, aquest divendres 12 de novembre de 10 a 14 hores, es podrà seguir la formació online: «La descarbonització: oportunitats per al talent jove» al canal de YouTube de la Fundació. En aquest curs, diversos experts d’empreses com EY España, Enagás o Acciona, entre d’altres, reflexionaran sobre les competències que seran necessàries per obtenir una ocupació verda i adaptar-se al nou paradigma laboral.

Sobre Nawaiam
Nawaiam és desenvolupat per professionals experts en recursos humans, dedicats a la disrupció del sector de l’ocupació. Aquesta trajectòria ha estat reconeguda per diferents organitzacions en els darrers anys: primer lloc a la categoria “HR Communications” dels Latin American Excellence Awards el 2017, reconeixement en la categoria Desenvolupament Humà i Inclusió Social dels Premis Llatinoamèrica Verda els anys 2016 i 2017, reconeixement per part d’AT&T com una de les tres millors plataformes d’innovació i tecnologia per a fins socials el 2017, premis a la 2a Edició del programa d’internacionalització de startups argentines “Acelerar España”, Premi Internacional a l’Excel·lència a l’Ocupació Juvenil, atorgat per la Fundació Novia Salcedo i entregat per S. M. el Rei el 2018.

Llegir més