Noticia

Obertes les inscripcions per assistir al nou Centre de Desenvolupament d'Enagás

19 d'abril de 2019

El taller, que tindrà lloc el 28 de maig a Madrid, t’oferirà l’oportunitat de viure el veritable treball en equip i la creativitat i els seus beneficis generant un espai de convivència

Ja pots inscriure't al nou centre de desenvolupament que t'ofereix «Rescatadors de talent» i Enagás i que se centrarà en el treball en equip. El taller, que tindrà lloc el 28 de maig a Madrid de 10 a 18 hores, t'oferirà una experiència única que et permetrà viure el veritable treball en equip i la creativitat i els seus beneficis generant un espai de convivència. Els objectius específics que es plantegen estan orientats a què:

• Aprendràs a compartir la resolució de reptes a través d'un exercici conjunt

• Experimentaràs la fortalesa d'un equip, generant un clar esperit de pertinença i una consciència del vostre potencial per donar resposta a les peticions diàries. 

Recorda que en «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. Per això, només podràs assistir a aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on es celebra. El programa t'oferirà una ajuda a la mobilitat perquè puguis desplaçar fins al municipi on tindrà lloc el taller.

Enagás és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més