Noticia

Sorigué t'ofereix les eines per desenvolupar el teu talent

11 d'abril de 2019

Ja pots inscriure't al nou centre de desenvolupament que organitzarà aquesta companyia els dies 15 i 16 de maig a Barcelona

Obertes les inscripcions per assistir al Centre de Desenvolupament que organitzarà Sorigué a Barcelona els pròxims dies 15 i 16 de maig. En aquesta formació exclusiva tindràs l'oportunitat d'interactuar amb professionals de l'àmbit de la Psicologia i dels Recursos Humans, que t'explicaran en primera persona la seva experiència des de diferents punts de vista.

Descobriràs eines per potenciar les teves competències i podràs obtenir èxit en el teu camí professional. Treballarem en relació a les competències, el desenvolupament professional i la marca personal.

La primera sessió tindrà lloc de 10 a 18 hores i la segona de 10 a 14 hores. Recorda que a «Rescatadors de talent» promovem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits. Per això, aquesta formació es dirigeix de forma exclusiva als joves que viuen en una comunitat diferent d'on es celebra. Per facilitar-te el desplaçament, t'oferirem una ajuda a la mobilitat.

Llegir més