Noticia

El centre de desenvolupament d’Enagás ofereix un taller d’innovació i creativitat

12 de setembre de 2017

16 joves participen aquesta setmana en una formació exclusiva a Madrid que els ajudarà a ser innovadors

16 joves inscrits a «Rescatadors de talent» participen aquesta setmana en un taller d'innovació i creativitat que se celebra al centre de desenvolupament d'Enagás. Durant dos dies, els joves aprendran, d'una forma amena, què és la innovació i les principals tendències actuals en l'àmbit creatiu. El "Design Thinking" serà la metodologia marc del taller que s'aplicarà en totes les fases d'aquesta formació on s'usaran diferents eines posant especial interés en la ideació i el prototipat.

La formació, de 16 hores de durada, també comptarà amb un taller d'oratòria on es posaran en pràctica els principis bàsics de la narrativa per a presentacions. Els assistents aprendran a analitzar diferents estils d'oratòria.

La formació és un dels punts forts de «Rescatadors de talent» que compta amb diferents centres de desenvolupament repartits per tota la geografia espanyola. A més dels cursos, el programa ofereix als seus participants un full de ruta personalitzat, mentoring professional i ajudes a la mobilitat. 

 
 
Llegir més