Noticia

No et perdis la formació online que t'ofereixen «Rescatadors de talent» Ferrovial

13 de maig de 2019

Ja pots inscriure't a les propostes formatives que t'ofereix aquesta companyia i que t'ajudaran a impulsar la teva carrera professional

Millorar la teva ocupabilitat a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. Aquest és l'objectiu de les formacions online que trobaràs a la plataforma «Rescatadors de talent». Ferrovial acaba de pujar tres noves propostes formatives per ajudar-te a trobar la feina per a la qual t'has preparat. Les inscripcions ja estan obertes. A continuació et detallem els cursos:

1. Fonaments de la intel·ligència emocional (data límit d'inscripció: 16 de maig). Un curs imprescindible en la formació de qualsevol persona i de clara aplicació en l'àmbit laboral de qualsevol empresa. Aprendràs a definir la intel·ligència emocional, a comprendre les emocions i la importància de gestionar-les. Inscriu-te a aquesta formació i desenvolupa el coneixement de les pròpies emocions.

2. Les 12 pautes per a administrar el temps eficaçment (data límit d'inscripció: 16 de maig). Penses que el dia dura poques hores i no tens temps de fer totes les teves tasques? Creus que gestiones correctament el teu temps? Després de realitzar aquest curs és possible que tinguis una altra visió.

3. Assertivitat: Conegui el seu perfil (data límit d'inscripció: 16 de maig). En aquest curs aprendràs a descobrir i millorar la pròpia assertivitat.

Per poder realitzar aquestes formacions és necessari estar inscrit a «Rescatadors de talent», un programa que ajuda els joves a millorar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més