Noticia

Millora el teu nivell d'anglès amb una nova formació online

22 de maig de 2019

Ja pots sol·licitar aquest recurs que t'ofereix el Banc Sabadell a través de la plataforma "EF English Live" i que et permetrà estudiar al teu ritme i aconseguir els teus objectius

L'anglès continua sent la teva assignatura pendent? No et preocupis. A «Rescatadors de talent» t'ajudem a millorar el teu nivell d'idiomes gràcies a la formació online que t'ofereix el Banc Sabadell. Aquesta companyia posa a la teva disposició "EF English Live", una plataforma en línia on podràs estudiar anglès al teu ritme aconseguint els teus objectius.

La plataforma conté tots els nivells des de principiant fins a avançat, amb una àmplia gamma de recursos i continguts, així com un ampli ventall d'exercicis perquè aprendre anglès sigui fàcil i divertit. A més, els cursos són multidispositiu, (ordinador, tauleta o mòbil) així que podràs realitzar el teu curs en qualsevol moment i en qualsevol lloc, fins i tot podràs realitzar les teves unitats offline i actualitzar-lo quan tornis a tenir connexió.

Cada nivell permet aconseguir una acreditació del mateix, dins de l'escola del Marc Comú Europeu, avalat pel Departament Pedagògic d'EF Education.

I recorda: tots els recursos que t'ofereix «Rescatadors de talent» són gratuïts. Només cal que estiguis inscrit al programa. 

 

Llegir més