Noticia

Potencia la teva marca personal en el nou Centre de Desenvolupament de Lidl

04 de juny de 2019

La formació, que tindrà lloc el 8 de juliol a Alcalá de Henares, també et donarà l'oportunitat de visitar la plataforma logística més avançada i amb major capacitat d'emmagatzematge de Lidl a Europa

 

 Vols potenciar la teva marca personal, conèixer l'estructura d'una multinacional i visitar un centre logístic? Si la teva resposta és afirmativa, ja pots inscriure't al Centre de Desenvolupament que oferirà Lidl el proper 8 de juliol a Alcalá de Henares. Recorda que en «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels joves inscrits al programa i que, per això, només podràs participar en aquesta formació si vius en una comunitat autònoma diferent d'on es realitzarà. Perquè puguis desplaçar fins al centre de desenvolupament, t'oferirem una ajuda a la mobilitat.

 

La proposta
Aquesta formació exclusiva de vuit hores et permetrà conèixer com s'organitza una empresa multinacional del sector del Retail, la seva estructura i el seu model de negoci. El departament de selecció i employer branding de Lidl, a més, t'ajudarà a descobrir eines pràctiques per conèixer els teus punts forts i àrees de millora per poder construir una marca personal sòlida. També tindràs l'oportunitat de conèixer una de les plataformes logístiques de la companyia de la mà d'un professional de l'àrea. El Centre de Desenvolupament finalitzarà amb un intercanvi d'experiències i inquietuds amb un Manager de Lidl Espanya.

No et perdis aquesta gran oportunitat que et permetrà conèixer la plataforma logística més avançada i amb la major capacitat d'emmagatzematge de Lidl a Europa i que, a més, t'ajudarà a millorar la teva marca personal. Pots sol·licitar la teva assistència a aquesta formació des de l'apartat "Centres de desenvolupament" que trobaràs a la secció "Recursos" de la teva plataforma d'usuari.

 

Lidl és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat.

Recordem en imatges un dels Centres de Desenvolupament organitzats per Lidl.

 

Llegir més