Noticia

Formacions que ajuden a trobar feina

14 d'octubre de 2019

«Rescatadors de talent» i l'IESE col·laboren per primera vegada per oferir un centre de desenvolupament orientat a millorar l'ocupabilitat i el lideratge dels assistents

Els Millenials són digitals, multitasking i molt creatius. Són una generació preparada i molt competitiva. Precisament joves d'entre 20 i 30 anys omplien el primer centre de desenvolupament organitzat per «Rescatadors de talent» i l'IESE que es va celebrar el 10 i el 11 d'octubre a Madrid.

Durant dos dies, els joves van descobrir el present i el futur d'aquesta escola de negocis a nivell internacional i van tenir l'oportunitat de treballar en equip per construir un bon currículum vitae que els ajudi a obrir les portes al treball per al qual han estudiat. El professor del Departament de Direcció de Persones en les Organitzacions i director de la Unitat de Negociació de l'IESE, Guido Stein, va protagonitzar la segona jornada formativa que va girar al voltant de la negociació, el lideratge i l'impacte de la digitalització.

Autor de diferents publicacions, les investigacions actuals de Stein se centren en la resolució de conflictes per mitjà de la negociació, el lideratge dels Millenials i els postmillenials, l'impacte de la digitalització en el lideratge i la negociació.

Durant dos dies, joves arribats de diferents comunitats autònomes com Galícia, el País Valencià o Extremadura van tenir l'oportunitat de participar en aquesta formació exclusiva i gratuïta. Els Centres de Desenvolupament són una de les eines gratuïtes que proposa «Rescatadors de talent» als joves inscrits per ajudar-los a complir els seus objectius professionals.

 

 

Llegir més