Noticia

«Rescatadors de talent» acomiada al 2019 amb quatre centres de desenvolupament

12 de novembre de 2019

El programa ofereix experiències empresarials «in situ» que ajuden els joves a millorar les seves competències professionals.

Centre de desenvolupament. Darrere d'aquestes tres paraules s'amaga una gran oportunitat. Assistir a aquestes experiències empresarials «in situ» pot suposar un abans i un després en la vida professional dels assistents que, gràcies a aquestes formacions exclusives i gratuïtes, milloren les seves competències professionals.

Durant tot l'any, el programa ofereix als inscrits la possibilitat d'assistir als centres de desenvolupament que organitzen les empreses col·laboradores en diferents comunitats autònomes. Intel·ligència Artifical, computació quàntica, marca personal, open innovation i molt més. «Rescatadors de talent» acomiada aquest 2019 amb quatre nous centres de desenvolupament. El primer, organitzat per Enagás, se celebra aquesta setmana a Madrid. Sota el títol de «innovació i oratòria» aquesta formació oferirà eines als assistents per ajudar-los a ser creatius i innovadors en els projectes en què treballen, i a més els ajudarà a comunicar millor aquests projectes.

Aquesta no serà l'única formació que oferirà aquest mes Enagás, una de les empreses que participa activament al programa per ajudar els joves a trobar la feina per a la qual s'han preparat. El 19 i 20 de novembre se celebrarà un taller que ajudarà els assistents a millorar el seu currículum vitae. També aprendran on buscar feina i descobriran algunes tècniques que els ajudaran a preparar-se una entrevista de treball.

Boehringer Ingelheim és una altra de les empreses que col·labora a «Rescatadors de talent». Aquest mes oferirà el Centre de Desenvolupament «Innova en la teva marca personal» que se celebrarà a Sant Cugat de Vallès (Barcelona). Durant dues jornades, els joves coneixeran què fer abans, durant i després d'una entrevista potenciant les seves fortaleses.

Acciona serà l'encarregada de tancar els Centres de Desenvolupament d'aquest 2019. El 27 de novembre oferirà la formació «Connectant amb la sostenibilitat: aproximació a les energies renovables». En aquesta formació, es mostraran les fases d'un projecte des de la seva execució amb simulacions i visites virtuals.

Els Centres de Desenvolupament és un dels recursos que ofereix aquest programa totalment gratuït per ajudar els joves inscrits a millorar la seva ocupabilitat.

 

Llegir més