Noticia

Caminant cap a l'èxit professional de la mà d'Enagás i «Rescatadors de talent»

20 de novembre de 2019

Vint joves de diferents comunitats autònomes han assistit a l'últim Centre de Desenvolupament organitzat per aquesta companyia a Madrid

Enagás ha organitzat aquesta setmana un nou Centre de Desenvolupament per impulsar l'ocupabilitat dels inscrits a «Rescatadors de talent». Durant dos dies, vint joves de diferents comunitats autònomes han adquirit noves habilitats i competències que els ajudaran a trobar la feina per a la qual han estudiat.

La formació ha arrencat amb una autoavaluació dels assistents. Aquesta activitat els ha permès definir millor la seva marca personal. Després d'enumerar les deu normes bàsiques per trobar una bona feina, els formadors s'han centrat en el currículum vitae. Un exercici pràctic ha ajudat els joves a descobrir els errors més comuns en l'elaboració d'aquest document que pot obrir-los o tancar-los les portes a una feina. Durant la formació, també s'han donat a conèixer els diferents canals de recerca de feina i com moure un currículum vitae.

 

PROCESSOS DE SELECCIÓ
El Centre de Desenvolupament, titulat «Camí cap a l'èxit professional», ha ajudat els participants a entendre millor els processos de selecció: com funciona una empresa internament a l'hora de definir el perfil d'un lloc de treball, les eines de selecció en el mercat o com funcionen les entrevistes.

Enagás és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent» amb un objectiu: ajudar els joves a trobar el seu veritable lloc al mercat laboral.

 

Llegir més