Noticia

Zurich t'ajuda a trobar la teva primera feina

09 d'octubre de 2017

Ja pots inscriure't a la formació que et donarà les claus per triomfar en els processos de selecció. El curs se celebrarà el 31/10 a Barcelona

Com afrontar una entrevista de treball? Com desmostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de treball cada detall és important. a «Rescatadors de talent» ho sabem i per això t'oferim una formació exclusiva per a donar-te les claus que t'ajudaran a superar amb èxit un procés de selecció i a trobar la teva primera feina. 

Les inscripcions al curs, que tindrà lloc el 31 d'octubre al centre de desenvolupament de Zurich a Barcelona, ja estan obertes i són gratuïtes. Només has d'accedir a l'apartat "centres de desenvolupament" que trobaràs al teu perfil d'usuari. Si encara no t'has inscrit al programa, pots fer-ho a la pàgina d'inici del web. 

Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves i que només pots participar a les formacións que se celeren fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per poder desplaçar-te, t'oferim una beca de mobilitat.

El programa
El curs que ofereix el centre de desenvolupament de Zurich serà teòric-pràctic i ensenyarà als participants les metodologies usades actualment per part de les empreses multinacionals en els processos de selecció. La sessió també oferirà una dinàmica de grup "Role play" on els joves representaran una situació o un cas concret, actuant segons el paper que se'l assigni.

A la part final de la formació, els participants descobriran els inicis en el món laboral del Comitè de Direcció de Zurich a Espanya i també coneixeran la seva posterior carrera professional.

 




Llegir més