Noticia

«Rescatadors de talent» t'ajuda a trobar la feina per a la qual t'has preparat

30 de gener de 2020

Nova convocatòria: coneix els beneficis

No trobes la feina per a la qual t'has preparat? Estàs a l'atur o subocupat? Has acabat els teus estudis o estàs a punt de fer-ho i no saps com enfocar la teva carrera professional? A «Rescatadors de talent» et donarem les respostes que necessites per millorar la teva ocupabilitat. Només necessites una hora per completar el procés d'inscripció al programa que t'ajudarà a adquirir les competències necessàries per obrir les portes del teu futur professional.

Treu-li el màxim profit a la teva formació i aprèn a destacar en els processos de selecció. Tu tens el talent. Nosaltres només t'ajudem a portar-lo més lluny.

El 70% dels usuaris del programa han millorat la seva situació laboral. Segueix els seus passos i aprofita la nova convocatòria del programa. No et perdis els beneficis que t'oferim.

 

REGISTRA'T
Si tens entre 20 i 30 anys i formació universitària o cicle superior d'FP, aquest és el teu programa. Per inscriure't cal que tinguis obert un compte de Linkedin. El primer pas, serà completar un test de competències que t'ajudarà a descobrir les teves fortaleses professionals i les teves àrees de millora. Només necessites una hora.

ACCEDEIX
Un cop finalitzat el teu procés d'inscripció, l'equip de professionals que treballa a «Rescatadors de talent» validarà el teu perfil i, en molt pocs dies, tindràs accés a tots els recursos del programa. 

TRIA ELS TEUS RECURSOS
Un cop validat el teu perfil d'usuari, passaràs a formar part d'una comunitat integrada per més de 4.500 joves i ja podràs escollir els recursos que més t'interessin en funció de les teves necessitats.

Mentoring: Importants directius de les empreses participen al programa com a mentors. Buscarem el mentor que millor s'adapti al teu perfil. Més de 200 mentors. 

Experiències empresarials «in situ»: Tindràs l'oportunitat de participar en centres de desenvolupament exclusius organitzats per i en les empreses que participen al programa i que t'ajudaran a destacar en els processos de selecció. Més de 400 places disponibles. 

Formació online de les pròpies empreses Més de 70 cursos. 

Mou-te. L'ocupació de la teva vida pot estar a qualsevol lloc. Per això fomentem la teva mobilitat laboral i formativa oferint ajuts a la mobilitat perquè puguis assistir als centres de desenvolupament que t'ofereix el programa. Si trobes una feina fora de la teva comunitat autònoma, també t'oferirem una ajuda econòmica per cobrir les despeses del trasllat. Oferim 20 ajudes de 4.000 euros a joves que trobin una feina fora de la seva comunitat autònoma.

-Networking. I molt més!

PROGRAMA GRATUÏT
T'oferim assessorament i et guiem en la millora de la teva ocupabilitat.

Si tens qualsevol pregunta ens pots escriure a [email protected]

Llegir més