Noticia

Aprenent a organitzar un currículum vitae a Lidl

16 d'octubre de 2017

Joves de tot el país participen en una formació exclusiva celebrada al centre de desenvolupament de Lidl a Barcelona

Elaborar un bon currículum vitae pot obrir-te les portes d'un procés de selecció. Captar l'interès dels departaments de recursos humans de les empreses és clau per optar a la feina per al qual t'has preparat. Aquest document és la nostra carta de presentació i ha d'estar cuidad fins al més mínim detall. A Lidl ho saben i per això han organitzat una formació exclusiva al seu centre de desenvolupament de Barcelona on han ajudat a un grup de joves inscrits a «Rescatadores de talent» a redactar el currículum perfecte. 

Els joves han après a organitzar la informació del seu currículum i han entès la importància d'oferir un valor afegit a les empreses. Usar paraules clau, oferir informació relacionada amb els requisits que demanen les empreses i ser concisos són alguns dels consells que han rebut els participants. 

Un bon currículum vitae no és suficient per aconseguir un lloc de treball. Per això, aquesta formació també ha ofert tècniques als joves perquè afrontin amb garanties una entrevista de treball.

Lidl és una de les empreses que participa a «Rescatadors de talent». Pots consultar totes les formacions que ofereixen els centres de desenvolupament al teu perfil. Recorda que el programa fomenta la mobilitat dels joves i que només pots participar a les formacions que se celebren fora de la teva comunitat autònoma. Per poder desplaçar,te t'oferim una beca de mobilitat. 



Llegir més