Noticia

Nous cursos gratis i online per millorar el teu curriculum vitae

09 d'abril de 2020

«Rescatadors de talent» i Naturgy posen a la teva disposició més de 50 propostes formatives que t'ajudaran a millorar les teves competències des de casa T'ho perdràs?

No saps com enfocar la teva carrera professional? Preocupat pels efectes que tindrà la situació excepcional generada per la contenció de la COVID-19 en el mercat de treball? Ara és el moment de preparar-se: potenciar les teves competències personals, adquirir-ne de noves i desenvolupar les teves capacitats per optimitzar les teves oportunitats al màxim. Per això, «Rescatadors de talent» i Naturgy - una de les empreses que participa al programa - posen a la teva disposició dels joves inscrits més de 50 cursos online que podràs seguir des de casa. Si encara no estàs registrat en aquest programa gratuït que t'ofereix diferents eines per a millorar la teva ocupabilitat pots fer-ho ara, només necessites uns minuts.

Múltiples propostes per millorar la teva ocupabilitat
Les noves propostes formatives són molt variades. Podràs consolidar la teva identitat digital, participar en un taller de lideratge, conèixer el món de la impressió 3D o adquirir habilitats pel teletreball. A més, podràs aprendre a comunicar-te en entorns digitals o millorar els teus coneixements en ciberseguretat, Big Data o Blockhain. T'esperem!

Llegir més