Noticia

FORMACIÓ: Aprofita l'estiu i prepara't per a un nou context laboral

04 d'agost de 2020

Com preparar una videoentrevista de feina, quines oportunitats ofereix el sector digital, com ens poden ajudar les xarxes socials a trobar feina... No et perdis els TIPS que t'oferim.

Ja pots tornar a veure totes les sessions dels nostres centres de desenvolupament online: «eines per a un nou context laboral». Només has de triar la xerrada que més t'interessa i donar-li al play. Les sessions estan dividides en sessions pràctiques, moment expert i xerrades inspiradores. És el moment de preparar-te per a un nou context laboral!

SESSIONS PRÀCTIQUES

PETJADA DIGITAL amb Diego Sánchez Krag, Recruting Analyst a Accenture.

 HABILITATS I COMPORTAMENTS PER UN ENTORN HIPER VUCA (volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat) amb Pablo Félix del Cueto, Director de Talent i Gestió del Comportament en el Negoci d'Infraestructures d'ACCIONA). Habili

EINES PER SUPERAR AMB ÈXIT UN PROCÉS DE SELECCIÓ DES DE CASA amb Alicia Bender, Talent Acquisition & HR Marketing Partner de Lidl.

LIDERATGE INCLUSIU I LIDERATGE EN TEMPS DE CRISI amb Santiago Insula, Director de Recursos Humans i Sostenibilitat de Zurich.

COMPROMÍS I LIDERATGE EN TEMPS DE CANVI amb Alejandra Acosta, treballadora social i emprendedora especialitzada en gestió de ONG, Juan Antonio González, enginyer industrial, Felipe Campos, Premi FPdGi Social 2013 i Damià Tormo, Premi FPdGi Empresa 2017. 

DISSENYA EL TEU PRESENT, CREA EL TEU FUTUR. DESIGN THINKING APLICAT A LA TEVA CARRERA PROFESSIONAL amb Edu Elosegui i Ada Maymó, dissenyadors i facilitadors d'experiències d'aprenentatge a Alwa Emprendizaje Social i Innova Partners.

MOMENT EXPERT

I SI EL CANVI ETS TU? amb Eva Snijders, experta en comunicació, storytelling i canvi organitzacional. 

NOVES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS PER A UN MÓN AMB ZERO EMISSIONS amb José Luis Blasco, Director global de sostenibilitat d'ACCIONA.

DE LLETRES, DE CIÈNCIES? EL SECTOR DIGITAL ET NECESSITA amb Javier Cañada, dissenyador de productes i serveis digitals. 

TRANSFORMA LA REALITAT, LIDERA EL TEU FUTUR amb José Conejos, coach i membre de l'equip #BeUpTeam, una consultoria d'innovació, cooperació i transformació positiva per empreses.


L'ECONOMIA POST COVID 19: IMPACTES EN EL MERCAT LABORAL amb Jaime Carvajal, Conseller delegat d'Arcano Partners i patró de la FPdGi) i Ignacio de la Torre (Soci i economista en cap d'Arcano Partners).

ONE CHAIN TO RULE THEM ALL amb Diana Martin Romero, Manager of Blockchain. Digital Innovation Hub a Acciona.

MILLENIALS I POSTMILLENIALS: AQUESTÉS EL  VOSTRE MOMENT amb Guido Stein, Professor del Departament de Direcció de Persones en les Organitzacions a IESE i director de la Unitat de Negociació. A més, és soci d'Inicia Corporate, companyia de M&A i Corporate Finance. 

QUÈ POT FER EL MINDFULNESS PER TU? amb María Pilar Casanovas, conferenciant, consultora organitzacional i facilitadora especialitzada en lideratge, desenvolupament d'equips d'alt rendiment, agilitat emocional i hàbits de benestar. 

XERRADES INSPIRADORES

L'ENERGIA ÉS FUTUR amb Andrés Saladodirector d'orquesta i Premi FPdGi Arts i Lletres 2016. 

TOTS PODEM CANVIAR EL MÓN amb Arancha Martínez, emprenedora social i Premi FPdGi Social 2018. 

FUTUR, CIÈNCIA I SOSTENIBILITAT amb María Escudero Escribano, investigadora i Premi FPdGi Recerca Científica 2018.

 

 SOL MÉS RÁPID, JUNTS MÉS LLUNY amb Felipe Campos, director de la "Associació Educativa Itaca" i Premi FPdGi Social 2013.

CONVERTIR LA TEVA VOCACIÓ EN UNA PROFESSIÓ amb Rafael R. Villalobos, director d'escena, dramaturg i Premi FPdGi Arts i Lletres 2019.

QUAN VIDA I CIÈNCIA S'AJUNTEN amb Guadalupe Sabioinvestigadora i Premi FPdGi Recerca Científica 2012. 

NO POSIS LÍMITS ALS TEUS SOMNIS: PENSAR EN GRAN, EMPRENDRE I APRENDRE DELS ERRORS amb José Miguel Bermúdez, emprenedor i Premi FPdGi Empresa 2018. 

 

Llegir més