Noticia

Arriba Sondersland, el festival virtual de talent jove (17 al 19 de setembre). Inscriu-te!

08 de setembre de 2020

La Fundació Princesa de Girona col·labora amb Trivu i participa en aquest esdeveniment que se celebrarà del 17 al 19 de setembre i que comptarà amb més d'una trentena de ponents i artistes internacionals. Afegeix-te a aquesta experiència des de qualsevol part de món!

Els dies 17, 18 i 19 de setembre tens una cita amb el festival Sondersland. En aquesta ocasió, a causa de l'emergència sanitària, la cita se celebrarà de forma virtual. No et perdis aquest esdeveniment global de talent que connecta, activa i potència persones per moure el món i que comptarà amb múltiples ponències, espais virtuals i actuacions de primer nivell.

La Fundació Princesa de Girona se suma a aquest festival virtual que organitza Trivu, el major ecosistema de talent d'actitud jove del món, en col·laboració amb el Govern de la Comunitat de Madrid i l'Ajuntament de la Ciutat i amb el suport de grans empreses espanyoles i internacionals.

Diferents espais virtuals, múltiples experiències úniques
L'objectiu de Sondersland és reunir de forma virtual a milers de joves de qualsevol punt del planeta perquè puguin descobrir quines seran les tendències més rellevants que marcaran la seva carrera professional, en un moment decisiu per a una generació que ha vist com el seu futur s'ha tornat més incert a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Per a això, el festival digital comptarà amb una seu física, La Nave a Madrid, des d'on es retransmetran tots els continguts que Sondersland llançarà al món. Mad Stage serà l'escenari virtual que, durant els tres dies, acollirà ponències i actuacions d'alguns dels joves més influents de tot el planeta que han demostrat el seu potencial i compromís per canviar el món. El seu exemple servirà per inspirar als milers d'assistents, generant l'energia, l'optimisme i la visió de futur que ara necessitem. Entre els més de 30 ponents que participaran en aquesta nova edició es troben: la nedadora paralímpica d'alt rendiment, Alejandra Aybar; el metge i biotecnòleg francès Arnaud Pourredon, que va crear Meditect, una plataforma dirigida a companyies farmacèutiques que exporten medicaments a l'Àfrica i que ofereix una servei d'autenticació de medicaments en tota la cadena de distribució, o el guanyador del major concurs científic de la UE per joves, Perttu Pölönen, que ha estat destacat per la MIT Tech Review entre els 35 innovadors menors de 35 anys d'Europa.

A més, comptarà amb altres espais virtuals: Hubs, on els participants podran interactuar amb totes les empreses impulsores de l'esdeveniment i les oportunitats que aquestes ofereixen, The Colony, una zona digital immersiva que permetrà a tots els joves assistents interactuar entre si, així com amb les organitzacions col·laboradores - entre elles la Fundació Princesa de Girona -, i Labs, que oferirà múltiples experiències formatives i reptes que ajudaran els assistents a desenvolupar noves habilitats i capacitats professionals.

Finalment, en paral·lel a tot l'anterior, Sondersland acollirà dues trobades satèl·lits en les quals participaran alguns dels agents claus que formen part de l'ecosistema del talent. Grans líders de les principals empreses espanyoles es donaran cita a FORUM i directius i professionals del món dels recursos humans a BATTLE by POW, on s'analitzaran els reptes i les oportunitats de la nova dècada.

Sobre Trivu
Trivu és l'ecosistema global que impulsa oportunitats per connectar, activar i potenciar talent d'actitud jove amb l'objectiu de generar impacte real. Tot això acompanyant a organitzacions públiques i privades a resoldre tots aquells reptes que els planteja la seva transformació digital i cultural. Una organització que, després de treballar amb més de 100 entitats a tot el món, té un propòsit clar: fer que el talent sigui el motor de canvi.

Sobre Sondersland
Sondersland és el festival virtual global de talent que busca connectar, activar i impulsar a les persones per moure el món. Un esdeveniment únic que pretén donar vida a un moviment autèntic, connectat i sostenible per i per als joves de tot el planeta. Una trobada internacional amb la convicció de convertir Espanya, des de Madrid, en la capital mundial del talent.

Més informació aquí

Llegir més