Noticia

«Rescatadors de talent» et prepara per trobar la feina per a la qual t'has format durant anys

06 d'octubre de 2020

CONVOCATÒRIA OBERTA.
Inscriu-te! www.rescatadoresdetalento.org

- El programa que millora l'ocupabilitat dels joves amplia l'oferta de places a estudiants universitaris que tinguin el 50% de crèdits aprovats i s'obre també al cicle superior de Formació Professional.

- Dos testimonis reals que han passat pel programa de la FPdGi t'expliquen els beneficis a partir de la seva experiència: "«Rescatadors de talent m'ha canviat la vida»". 

 

- Millora el teu coneixement i descobreix les teves competències a través d'un test d'accés al programa d'alt valor, i augmenta el teu potencial gràcies al mentoring personalitzat amb més de 200 professionals en actiu.

- Connecta amb les 40 empreses del programa a través de la seva oferta de cursos online i dels Centres de desenvolupament: formacions intensives, presencials o a distància, amb directius que t’oferiran les claus per accedir a un mercat laboral incert. 

Context
La taxa d'atur dels joves amb formació superior a Espanya és la segona més alta d'Europa, amb un 8,9% dobla la mitjana europea. A més, gairebé un 40% dels graduats superiors treballa per sota de la seva formació o està en situació de subocupació. En aquest context, agreujat ara per l'impacte de la pandèmia en el mercat laboral i que afecta especialment els que s'hi incorporen per primera vegada, els joves troben una gran resistència per trobar una feina relacionada amb la seva professió. Sovint, a més, la dificultat a descobrir la seva orientació professional, per falta d'informació i experiència, els allunya encara més de possibles candidatures, així com el desconeixement de metodologies adequades per a la recerca de feina a través de les noves tecnologies, o les limitacions a accedir a una agenda de contactes òptima.

El programa de millora de l'ocupabilitat de la Fundació Princesa de Girona es reorienta ara per atendre, al costat de 40 empreses líders en diferents sectors del nostre país, les necessitats de joves preparats per afrontar la transformació laboral i econòmica que està vivint la nostra societat, en la qual cada dia apareixen noves professions.

«Rescatadors de talent» ve a cobrir la bretxa que hi ha entre la universitat o la FP i la demanda actual de les empreses, i ho fa amb actius enfocats a l'autoconeixement, l'orientació professional, la formació especialitzada i el coneixement de les empreses i de les seves metodologies de reclutament.

 

El 70% dels usuaris del programa han millorat la seva situació laboral. Segueix els seus passos i aprofita la nova convocatòria del programa.

Convocatòria oberta: entra i descobreix els beneficis
«Rescatadors de talent» t'apropa les respostes que necessites per millorar la teva ocupabilitat i trobar el teu lloc al mercat laboral. Tan sols necessites una hora per completar el procés d'inscripció a aquest programa que t'ajudarà a adquirir les competències necessàries per obrir les portes del teu futur professional. Treu-li el màxim profit a la teva formació i aprèn a destacar en els processos de selecció. Tu tens el talent. Nosaltres tan sols t'ajudem a portar-lo més lluny.

Registra’t i comença…
Si tens entre 20 i 30 anys i formació universitària o cicle superior de FP, o el 50% dels crèdits completats, aquest és el teu programa. Per inscriure't cal que tinguis obert un compte de Linkedin. El primer pas, serà completar un test de competències que t'ajudarà a descobrir les teves fortaleses professionals i les teves àrees de millora. Només necessites una hora!

Accedeix a una gran comunitat
Un cop finalitzat el teu procés d'inscripció, l'equip de professionals que treballa a  «Rescatadors de talent» validarà el teu perfil i, en molt pocs dies, tindràs accés a tots els recursos del programa. Treballem de la mà de més de 40 empreses participants que aporten formació i mentoring per mitjà dels seus directius i t’obren noves oportunitats professionals. A més, la plataforma t'ofereix la possibilitat d'estar connectat amb una comunitat de més de 5.000 joves, actius i inquiets, que han passat o estan actius a «Rescatadors de talent».

Tria els teus recursos
                 
Mentoring: Importants directius de les empreses col·laboradores participen en el programa com a mentors. Buscarem el mentor que millor s'adapti al teu perfil.

Experiències empresarials «in situ»: Tindràs l'oportunitat de participar en els Centres de desenvolupament exclusius, organitzats per i a les empreses que participen a «Rescatadors de talent» i que t'ajudaran a destacar en els processos de selecció. 

Formació online de les pròpies empreses: Accedeix als cursos interns i formacions específiques que les organitzacions realitzen pels seus empleats.

Mou-te amb nosaltres! La feina de la teva vida pot estar a qualsevol lloc. Per això fomentem la teva mobilitat laboral i formativa oferint ajuts a la mobilitat perquè puguis assistir als centres de desenvolupament que t'ofereix el programa. Si trobes una feina fora de la teva comunitat autònoma, també t'oferirem una ajuda econòmica per cobrir les despeses del trasllat.

Networking I molt més! 


Fins a 4.000 € d'ajuda econòmica si trobes una feina fora de la teva comunitat autònoma.


Un programa gratuït
«Rescatadors de talent» és possible gràcies al compromís de 40 empreses entre les més importants del país, totes elles compromeses amb la millora de l'ocupabilitat dels joves.

+ INFO:

La web: https://rescatadoresdetalento.org

La convocatòria: https://rescatadores.fpdgi.org

Contacte: [email protected]

 

 

 

 

 

 


 
 
Llegir més