Noticia

Zurich ajuda els joves de «Rescatadors de talent» a trobar la feina

30 d'octubre de 2017

El centre de desenvolupament d'aquesta empresa organitza un curs per ensenyar als inscrits a triomfar en un procés de selecció

Com afrontar una entrevista de feina? Com demostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de feina cada detall compta. A «Rescatadors de talent» ho sabem i per això el centre de desenvolupament de Zurich a Barcelona ofereix aquesta setmana una formació exclusiva per fomentar l'ocupabilitat dels joves inscrits. El curs serà teòric i pràctic i ensenyarà als participants les metodologies usades actualment per part de les empreses multinacionals en els processos de selecció. La sessió també oferirà una dinàmica de grup «Role play» on els joves representaran una situació o un cas concret, actuant segons el paper que se'ls assigni. En la part final de la formació, els participants descobriran els inicis en el món laboral del Comitè de Direcció de Zurich a Espanya i també coneixeran la seva carrera professional. 

Recorda que tu també pots participar en les formacions que ofereix el programa. Només has d'accedir a l'apartat «centres de desenvolupament» que trobaràs en el teu perfil d'usuari i seleccionar la formació que t'interessi. A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves. Per això, només podràs participar en les formacions que se celebren fora de la teva comunitat autònoma. T'ajudem a desplaçar-te amb una beca de mobilitat. 

Llegir més