Noticia

Nueva edición de MENTORING GRUPAL: Inscripciones obertes

15 de desembre de 2020

Participaràs en sis sessions virtuals on aprendràs diferents tècniques i eines que t'ajudaran a millorar la teva ocupabilitat. Prepara't per trobar feina.

Ja pots inscriure't a una nova edició del mentoring grupal que ofereix el programa «Rescatadors de talent». No et perdis aquesta oportunitat i participa en aquesta formació virtual que, al llarg de sis sessions, t'ensenyarà diferents estratègies que t'aproximaran als teus objectius professionals. 

Així resumeixen la seva experiència en el mentoring grupal alguns dels joves que han participat en l'última edició: 

«Ahir vam acabar el mentoring grupal organitzat per la Fundació Princesa de Girona. Estic molt agraït per l'experiència i per haver conegut a persones amb inquietuds similars a les meves. Poso un 10 a totes les companyes, organitzadores i col·laboradores» - Vicente 

«És increïble tot el que hem abastat en les nostres sessions amb experts convidats» - Maria

«Moltes gràcies per aquesta experiència» - Omayma 

«Ha estat una experiència increïble, en la qual he après sobre la importància de l'autoconeixement i del propòsit tant professional com personal» - María del Carmen 

Segueix els seus passos i inscriu-te des del teu perfil d'usuari, en l'apartat recursos. 

EL CALENDARI

Autoconeixement i claus per a una carrera satisfactòria.18 i 25 de febrer, i 4 de març.

Durant aquestes tres sessions es realitzarà un treball d'autoconeixement, identificant la fortalesa professional clau de cada participant, i evaluant el test de competències que es realitza en la inscripció al programa.
L'objectiu d'aquestes sessions és analitzar estratègicament el futur professional de cada participant, identificant individualment les fortaleses, oportunitats, punts de millora, i aspiracions, i d'aquesta manera poder crear un mapa de talent i un full de ruta per assollir objectius professionals. Sessions facilitades per María Luisa de Miguel, fundadora i directora de la Escuela de Mentoring. 

Processos de selecció des de la perspectiva d'empresa 11 de març Sessió enfocada a com les empreses realitzen els processos de selecció dels candidats júniors .L'objectiu és entendre com s'elabora la selecció de candidats des del punt de vista de l'empresa i com els processos s'han transformat arrel dels canvis ocasionats per la COVID-19. 

Sessió facilitat per l'àrea de selecció del departament de Recursos Humans de l'empresa Persán

Marca Personal: Identificació i Desenvolupament.  18 de març

L'objectiu d'aquesta sessió és entendre què és una marca personal, identificar la de cada participant, i com incrementar el seu valor. Aquesta eina és bàsica per guanyar visibilitat en el mercat laboral i destacar en qualsevol procés de selecció.

Facilitada per l'escriptora, analista i conferenciant Neus Arqués, autora del manual de referència en marca personal Y tú, ¿qué marca eres?

Mercat laboral actual 25 de març

Trobada virtual amb mentors del programa per compartir amb ells les inquietuds, els dubtes, evaluar opcions professionals, oportunitats i claus per millorar l'ocupabilitat. 

L'objectiu és conèixer la realitat del mercat laboral a través de professonals amb una llarga trajectòria empresarial. Facilitat per diversos directius que són mentors del programa. 

 

Llegir més