Noticia

WORKSHOP sobre pensament disruptiu i creativitat. Inscriu-te!

12 de gener de 2021

No et perdis el Centre de Desenvolupament que organitzarà Think & Action el pròxim 29 de gener de 16 a 18 hores. Sol·licita la teva plaça.

Sabies que la creativitat i el pensament disruptiu es troben entre les competències més sol·licitades per les empreses en l'actualitat? I que, segons el Fòrum Econòmic Mundial, és una de les TOP 10 competències en el futur del treball?

Si vols acostar-te al món de la creativitat i conèixer de què va això del pensament disruptiu, si vols aprendre a pensar disruptivament i a veure les coses d'una manera diferent a com les veu la majoria de persones, si vols millor la teva ocupabilitat i diferenciar-te en els processos de selecció, inscriu-te en aquest Centre de Desenvolupament en el qual aprendràs practicant i començaràs a transformar la teva mirada. 

Think & Action, una de les empreses que col·labora a «Rescatadors de talent», ha dissenyat aquesta formació que se celebrarà en format online el 29 de gener de 16 a 18 hores. Pots sol·licitar la teva plaça des de l'apartat de recursos del teu perfil d'usuari. Si encara no t'has inscrit a «Rescatadors de talent», t'animen a fer el pas. D'aquesta manera, podràs participar a totes les formacions i accedir als recursos que t'ofereix aquest programa de forma totalment gratuïta. 

Llegir més