Noticia

Forma't en els nostres centres de desenvolupament i aprèn a diferenciar-te

06 d'abril de 2021

Inscriu-te al programa i accedeix a les formacions exclusives que organitzen les empreses col·laboradores. Tindràs l'oportunitat de conèixer com es treballa en aquestes companyies i coneixeràs a professionals de recursos humans que et donaran les claus per diferenciar-te en un procés de selecció.

Has acabat els teus estudis i no saps com diferenciar-te d'altres joves que tenen un curriculum vitae molt semblant al teu? Els centres de desenvolupament de «Rescatadors de talent» t'ofereixen l'oportunitat de viure una experiència empresarial que t'aproparà la realitat de les companyies. Es tracta de formacions exclusives que organitzen les empreses que col·laboren en el programa i que et permetran adquirir una experiència de valor que t'ajudarà a diferenciar-te en un procés de selecció.

A més de rebre una formació que et prepara per a trobar feina, tindràs l'oportunitat de conèixer a professionals de les empreses. Una ocasió única d'ampliar la teva xarxa de contactes i conèixer què busquen les empreses en un candidat júnior com tu. 

La temàtica dels centres de desenvolupament és variada. Pots triar les propostes que més s'ajusten a les teves necessitats professionals. A continuació, et detallem els pròxims centres de desenvolupament. Recorda que per sol·licitar aquest recurs, has d'estar inscrit en el programa. 

CALENDARI
Ciberseguretat, petjada digital.
Organitza BBVA. Data límit d'inscripció: 18 d'abril.
 
Treball en equip. Organitza Enagás. Data límit d'inscripció: 28 d'abril.

Indústria 4.0. Cap a la fàbrica digital. Organitza FPdGi. Data límit d'inscripció: 3 de maig.
 
Cadena de valor del gas. Organitza Enagás. Data límit d'inscripció: 13 de maig.

Camí cap a l'èxit professional. Organitza Enagás. Data límit d'inscripció: 21 de maig.

Gestió tècnica del sistema gasista. Organitza Enagás. Data límit d'inscripció: 4 de juny.

Innovació i oratòria. Organitza Enagás. Data límit d'inscripció: 10 de juny.

A continuació, recordem alguns dels centres de desenvolupament que hem celebrat en els últims mesos. No et perdis l'experiència dels joves que ja han assistit a aquestes formacions. 

 

 

Llegir més