Noticia

El mentoring com a eina per millorar l'ocupabilitat

08 de desembre de 2021

«Rescatadors de talent» ofereix als joves del programa l'oportunitat de posar un mentor a la seva vida que els ajuda a trobar el treball per al qual han estudiat. Avui t'acostem el testimoni de l'estudiant Roser Domingo i del mentor d'Acciona Raul Boldu.

Des que vaig començar les sessions amb en Raul, el meu mentor, no he parat d'aprendre», explica la Roser. En Raul no ha oblidat com se li van il·luminar els ulls a la Roser quan li va donar les primeres claus per trobar feina.

La Roser Domingo ha estudiat el Grau en Disseny i Tecnologies Creatives i el Títol Superior en l'especialitat de Sonologia. En Raul Boldu treballa a Acciona. Junts han format una de les parelles de mentoring del programa «Rescatadors de talent». L'objectiu? Millorar l'ocupabilitat de la Roser que, gràcies a aquestes sessions, ha après a localitzar les empreses diana, a trobar el valor personal que pot aportar a les companyies a les quals aspira treballar i a perfeccionar la presentació del seu currículum.

Amb les sessions de mentoring, el programa «Rescatadors de talent» vol donar una empenta a molts joves que s'enfronten per primera vegada al mercat laboral un cop finalitzen els seus estudis. Amb una de les taxes d'atur juvenil més altes de tota l'OCDE, dominar les claus per destacar en un procés de selecció és més necessari que mai.

En el moment actual, el programa compta amb 270 processos de mentoring actius.

Llegir més