Noticia

Fundació Accenture posa al teu abast la formació online que et connecta al món laboral

08 de juliol de 2022

Aprèn les competències professionals que impulsaran la teva trajectòria professional.

INSCRIU-TE

La transformació digital està impactant al mercat laboral, modificant l'activitat a tots els sectors. Això requereix que els professionals s'adaptin a eines noves, processos i serveis digitals i a la demanda de noves habilitats interpersonals. En aquest context i amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat i la vida de les persones, Fundació Accenture ha llançat FundAula, un espai d'oportunitat i formació per a l'era digital, una plataforma de formació en línia gratuïta i oberta al públic en general, que ofereix una àmplia gamma de cursos auto consumibles i accessibles des de qualsevol dispositiu digital, fonamentals per desenvolupar-se tant a l'entorn laboral com a la vida personal. 

Entre els seus continguts, hi ha més de 21 cursos de coneixements digitals, de suport per a l'aprenentatge i l'entesa de les noves tecnologies i eines del món digital. També més de 60 cursos d'habilitats per al desenvolupament de capacitats essencials aplicables tant a nivell personal com laboral. I per aprofitar les professions en auge fruit de la digitalització i fer-ne una oportunitat de futur, més de 20 cursos en coneixements tècnics per treballar els coneixements que aporten la base tècnica necessària per endinsar-se en àrees específiques com a programació, analista de ciberseguretat o assessor del Contact Center.

Els usuaris de Fundaula també poden accedir a la formació a través d'itineraris, 7 plans formatius que combinen cursos de coneixements digitals i habilitats per formar la persona en una temàtica digital de manera integral i completa, oa través de Perfils Professionals, plans formatius per a les diferents àrees dactivitat que ofereixen cursos de coneixements digitals, tècnics i habilitats personals necessaris per afrontar limpacte digital que està transformant el mercat laboral.

Des del llançament de FundAula, més de 19.900 persones de perfils diversos i diferents àmbits s'han donat d'alta en aquesta plataforma de formació amb l'objectiu de desenvolupar les capacitats més demanades i adaptar-se a un mercat laboral cada cop més digitalitzat. Fins ara, s'han completat més de 55.800 elements formatius a diversos nivells i quatre idiomes: espanyol, anglès, francès i portuguès.

Entreu i uniu-vos als milers de persones que ja formen part d'aquesta gran comunitat d'aprenentatge. A través d'un registre senzill, crea el teu compte i accedeix a tot el contingut i les eines que hi ha a la teva disposició perquè treguis tot el teu potencial. Tu decideixes quina formació és la més adequada a les teves necessitats i preferències. Tots els cursos estan dissenyats perquè els puguis seguir al teu ritme, aprenent d'una manera efectiva i flexible, sense necessitat de tenir coneixements previs. Podràs accedir a la teva formació en qualsevol moment, des de qualsevol dispositiu o lloc. Ajuda'ns a fer córrer la veu!

Llegir més