Noticia

FORMACIÓ: Camí cap a l'èxit professional. Inscriu-te!

22 de juliol de 2022

Aquest curs presencial, que se celebrarà a Madrid els dies 20 i 21 de setembre, et donarà les claus per elaborar un bon curriculum o preparar una entrevista de feina. Ofert per Enagás i «Generació talent»

Aprèn a crear el curriculum vitae perfecte i a treure el màxim profit a LinkedIn en la nova formació que t'ofereixen «Generació talent» i Enagás. El curs, que se celebrarà a Madrid els dies 20 i 21 de setembre- també et servirà per millorar la teva marca personal i descobrir com s'estructura un procés de selecció. 

Aquesta formació inclou dinàmiques de grup i simulacions d'entrevistes de treball on experts en recursos humans et donaran consells per afrontar amb èxit el teu pròxim procés de selecció. T'interessa? Inscripcions obertes fins al 31 d'agost. Recorda que per optar a aquesta formació, has d'estar inscrit al programa que és totalment gratuit.

I si no vols esperar fins a setembre per impulsar les teves competències professionals, et deixem uns interessants consells del gerent d'atracció i desenvolupament de talent d'Enagás, Antonio Manzanera. 

 

Llegir més