Noticia

Noves oportunitats per inscriure't a «Generació talent»

28 d'octubre de 2022

Inscriu-te al programa i… podràs fer un màster a The Power Business School, una escola de negocis que està revolucionant amb un model innovador, i també una formació disruptiva a l'escola d'emprenedoria FounderZ.

Inscriu-te a «Generació talent» i… podràs realitzar un màster a The Power Business School*, una escola de negocis que està revolucionant amb un model innovador, i també una formació disruptiva a l’escola d’emprenedoria FounderZ*.

T´oferim aquestes formacions perquè ens importa la teva carrera professional i són la millor manera de començar a impulsar-la.
No et perdis aquesta oportunitat. Si t’inscrius ara al programa «Generació talent», podràs ser una de les persones que rebin un màster a The Power Business School. També podràs guanyar una formació única de l’escola d’emprenedoria FounderZ. Afanya’t, aquesta promoció finalitza el 15 de novembre i les places són limitades.

Com participar?
Molt fàcil. Només t’has de registrar a «Generació talent».

Qui pot inscriure’s?
Totes les persones de 18 a 30 anys que vulguin millorar la seva ocupabilitat i adquirir noves competències professionals.

Què rebràs?
Tindràs accés a processos de mentoring laboral, formacions exclusives, networking amb joves com tu, accés a fòrums de desenvolupament de talent amb reconegudes empreses i… com a gran novetat: l’oportunitat de realitzar un mentoring competencial on podràs adquirir les habilitats laborals del futur, segons el World Economic Forum com el treball en equip, el pensament crític o la resolució de problemes. Si t’inscrius ara a Generación talento, seràs el primer en descobrir els més de 100 mentors que s’incorporen al programa.

A més, pots ser una de les persones afortunades que rebin una de les formacions de FounderZ o un dels màsters de The Power Business School.

*Promoció vàlida fins al 15 de novembre. Places limitades.

Llegir més