Noticia

El 90% de les empreses considera que el propòsit és un factor d'innovació

16 de juny de 2023

És una de les principals conclusions de l'Informe «Innovació i Talent» elaborat per U4Impact i la Fundació Princesa de Girona en col·laboració amb MadBlue. La totalitat de l'estudi es presentarà en les pròximes setmanes.

9 de cada deu empreses consideren que el propòsit és un factor d'innovació. Més del 65% veu imprescindible establir una cultura empresarial innovadora, flexible i oberta per fomentar la innovació. Aquestes són algunes de les conclusions principals de l'informe “Innovació i talent” elaborat per U4Impact i la Fundació Princesa de Girona, a través del seu programa «Generació talent», en col·laboració amb MadBlue.

En el marc de la Setmana del Talent de Girona, que s'ha celebrat del 8 al 13 de juny, s'han presentat les primeres conclusions d'aquest treball que es publicarà íntegre les properes setmanes. Aquest estudi s'ha realitzat de manera qualitativa al llarg del Tour del Talent organitzat per la Fundació Princesa de Girona mitjançant focus groups, taules rodones, entrevistes i enquestes en què han participat més de 135 empreses i organitzacions.

El cofundador de U4Impact, Manuel Docavo, va ser l'encarregat de presentar a Girona algunes de les conclusions preliminars d'aquest informe. I ho va fer en el marc d'una taula rodona on diferents joves del programa «Generació talent”» van reflexionar sobre la importància del propòsit i el lideratge.

Llegir més