Noticia

BBVA: Nova oportunitat formativa, inscriu-te!

17 d'octubre de 2023

El fòrum de desenvolupament es durà a terme en al seu de BBVA de Madrid en l'increïble edifici "LA VELA" el pròxim 21 de novembre.

La Fundació Princesa de Girona a través del seu programa d'ocupabilitat «Generació talent» ofereix de la mà de BBVA un nou Fòrum de Desenvolupament de Talent el proper dimarts 21 de novembre a Madrid entorn del futur del treball i el desenvolupament de competències.

En la jornada, que començarà a les nou del matí, es duran a terme una sèrie de tallers pràctics de “Design thinking” al voltant de competències claus per al futur del treball i el desenvolupament del talent de les persones. Aquesta formació és de caràcter gratuït pel joves ja inscrits al programa i poden inscriure's a través de la plataforma amb les seves credencials d'accés. Si encara no t'has apuntat al programa, però necessites més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari: https://www.fpdgi.org/es/foros-de-desarrollo-talento-gt/

El programa ofereix una ajuda de mobilitat a aquells joves que pertanyen a una comunitat autònoma diferent a Madrid perquè puguin desplaçar-se a les instal·lacions de BBVA a realitzar la formació.

Llegir més