Noticia

La Fundació i HP s'uneixen per impulsar la inserció laboral dels joves

23 d'octubre de 2023

Els participants en la 19a edició dels Observatoris Tecnològics d'HP tindran l'oportunitat d'ingressar al programa "Generación Talento" de la fundació.

La Fundació Princesa de Girona i HP han anunciat la seva col·laboració per impulsar la inserció laboral dels joves. L'acord permetrà als participants dels Observatoris Tecnològics d'HP accedir a la iniciativa "Generación Talento", el programa de major abast de la Fundació que busca impactar al màxim nombre de joves d'entre 18 i 30 anys.

Els Observatoris Tecnològics d'HP ofereixen als estudiants l'oportunitat de realitzar els seus Treballs de Fi de Grau (i treballs de fi de Màster) en un context empresarial, amb el suport d'un tutor altament qualificat. Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Princesa de Girona, els joves que participin en aquests Observatoris també podran beneficiar-se d'activitats de formació en algunes de les competències més sol·licitades en el mercat laboral, com ara habilitats de comunicació, treball en equip, resolució de problemes, pensament crític o adaptació al canvi.

“Les noves generacions són, sens dubte, el futur de la nostra societat. Per això, estem encantats de col·laborar amb la Fundació Princesa de Girona, tractant d'aunar així forces per facilitar la inserció laboral dels joves”, assegura Miguel Ángel Turrado, director general d'HP SCDS.

En paraules de Gema Guzmán, directora de programes de talent de la Fundació, “des de la Fundació Princesa de Girona agraïm l'alt compromís d'HP amb l'ocupabilitat dels joves a través de l'aliança amb «Generación Talento». Amb aquesta col·laboració, oferim als joves eines per millorar la seva resiliència, les seves habilitats de treball en equip i col·laboratiu i la seva capacitat per abordar problemes complexos en un entorn com l'actual.”

La col·laboració entre la Fundació Princesa de Girona i HP es enmarca en el compromís de totes dues entitats amb el talent i l'ocupabilitat dels joves. L'acord permetrà als participants dels Observatoris Tecnològics d'HP desenvolupar les seves habilitats i competències professionals, augmentant les seves possibilitats de trobar un lloc de treball. Aquells alumnes que vulguin formar part d'aquests observatoris hauran de confirmar que volen participar en aquest programa emplenant la fitxa de l'Observatori Tecnològic d'HP.

Llegir més