Noticia

«Generació Talent» visita Ferrovial per impulsar el seu desenvolupament professional

16 de novembre de 2023

Nova formació presencial a les instal·lacions de Ferrovial Madrid per a joves de Generació Talent!

Un grup de joves de «Generació Talent», la iniciativa de la Fundació Princesa de Girona que busca impulsar el desenvolupament professional dels joves, ha visitat aquesta matinada la seu de Ferrovial a Madrid per acollir un dels Centres de Desenvolupament del programa.

La jornada, que ha estat organitzada per ambdues empreses, ha tingut com a objectiu donar a conèixer als joves la companyia de Ferrovial i els seus valors, així com oferir-los l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i competències professionals.

L'activitat ha començat amb una presentació de Ferrovial. Posteriorment, els joves s'han dividit en grups per a treballar en diferents projectes i després presentar-los. Després del dinar, els participants han assistit a una sessió sobre marca personal en què han après a crear i gestionar la seva presència en línia.

La jornada ha finalitzat amb un tancament a càrrec de la responsable de Recursos Humans de Ferrovial, qui ha animat els joves a seguir formant-se i creixent professionalment.

Testimonis dels participants

"Ha estat una experiència molt enriquidora que m'ha permès conèixer millor Ferrovial i aprendre sobre el món laboral", ha declarat una de les participants. "A més, he pogut conèixer a altres joves amb talent i compromís social, el que ha estat molt inspirador".

Un altre participant ha destacat que "la sessió sobre marca personal ha estat molt útil per aprendre a gestionar la meva presència en línia". "És important tenir una bona marca personal per a poder connectar amb potencials reclutadors", ha afegit.

La Fundació Princesa de Girona, compromesa amb el talent jove

La Fundació Princesa de Girona està compromesa amb el desenvolupament del talent jove i porta a terme diverses iniciatives per a impulsar l'ocupabilitat dels joves. Generació Talent és una d'aquestes iniciatives, que busca oferir als joves oportunitats de formació, mentoria i networking.

La Fundació està convençuda que el talent jove és fonamental per al futur del país i treballa perquè els joves tinguin les oportunitats que necessiten per a desenvolupar el seu potencial.

Llegir més