Noticia

25 joves visiten la Ciutat BBVA a Madrid per aprendre competències clau per al futur del treball

21 de novembre de 2023

Nova formació presencial en les instal·lacions de BBVA Madrid per a joves de Generació Talent!

La Fundació Princesa de Girona i BBVA han celebrat avui una jornada de formació per a joves al Centre de Desenvolupament del programa «Generación Talento», situat a la Ciutat BBVA a Madrid.

La jornada, dirigida a 25 joves d'entre 18 i 30 anys, ha comptat amb la participació d'experts de BBVA en diferents àrees, així com de treballadors voluntaris del banc que formen part del programa de voluntariat corporatiu «Actúa BBVA». Els assistents han participat en diferents tallers pràctics sobre competències clau per al futur del treball, com l'economia del comportament, la ciberseguretat, la sostenibilitat i el mentoring.

«Aquesta formació és una oportunitat única perquè els joves adquireixin les habilitats i els coneixements necessaris per afrontar els reptes del futur del treball», ha afirmat Gilbert Mateu, director de Relacions Institucionals de BBVA. «Estem compromesos amb el desenvolupament del talent jove», ha afegit.

Per la seva part, la directora de Programes de Talent de la Fundació Princesa de Girona, Gema Guzmán, ha destacat que «la formació és una eina fonamental perquè els joves puguin desenvolupar el seu talent i aconseguir les seves metes professionals». «Gràcies a la col·laboració amb BBVA, estem oferint als joves oportunitats úniques perquè puguin preparar-se per al futur», ha afegit.

Tallers pràctics que s'han celebrat durant la jornada

  • Què espera d'una empresa?
  • Desenvolupament de talent, canvi cultural i noves formes de treballar
  • Dades, Business Intelligence i IA
  • «El mentoratge, ¿per a què?», per mentors de BBVA
  • Economia del comportament
  • Ciberseguretat
  • Sostenibilitat
  • Visita guiada per la ciutat BBVA

Els participants han valorat molt positivament la jornada, destacant la qualitat dels continguts i l'oportunitat d'aprendre de professionals de BBVA. La Fundació Princesa de Girona i BBVA continuaran treballant conjuntament per oferir als joves oportunitats de formació i desenvolupament que els permetin assolir el seu màxim potencial.

Llegir més