Noticia

Forma’t com els treballadors de les millors empreses!

01 d'agost de 2024

A partir del mes de setembre, el programa «Generació talent» torna a impulsar els Centres de desenvolupament, una experiència única i enriquidora per als joves participants.

A partir del mes de setembre, el programa «Generació talent» torna a impulsar els Centres de desenvolupament, una experiència única i enriquidora per als joves participants, que podran assistir a diferents tallers formatius impartits en empreses de primera línia del país. A més, es dibuixaran espais de networking perquè es puguin conèixer i establir connexions entre ells.

Al llarg d'aquests Centres de desenvolupament es treballaran diferents habilitats competencials imprescindibles per al seu progrés professional com són l'ús de la tecnologia, la creativitat i la innovació, el treball en equip i el lideratge i l'autogestió, la resiliència i el pensament crític.

El primer tindrà lloc els dies 24 i 25 de setembre al Campus que Naturgy té a El Tiemblo (Àvila), on els joves participaran en un hackathon que girarà al voltant de l’ètica de la intel·ligència artificial.

Les convocatòries per als diferents tallers ja estan obertes! Les places són limitades i el programa ofereix ajudes a la mobilitat per a tots els joves que vulguin participar.

Llegir més