Noticia

Centre de desenvolupament: componem una cançó per potenciar el treball en equip y el lideratge a Enagás

09 de setembre de 2024

Una experiència única on els participants tindran l'oportunitat de co-crear una cançó, treballant de manera col·laborativa i fomentant habilitats com l'adaptació al canvi, la creativitat i la innovació.

El 17 d’octubre tindrà lloc el segon Centre de desenvolupament a la Universitat Corporativa d'Enagás a Madrid. Sota el títol “Composar junts la cançó del nostre futur”, aquest taller formatiu serà una experiència única on els participants tindran l’oportunitat de co-crear una cançó com a excusa per a potenciar el treball en equip y el lideratge. Per això, es crearà un espai de trobada y de confiança y un ambient de motivació i inspiració, on es reforçarà el valor de cada persona a través de la música.

Els assistents rebran instruments musicals i hauran de treballar de manera col·laborativa per co-crear una cançó que, al final de la sessió, tocaran conjuntament. Es practicarà l’escolta i l’atreviment per afavorir l’adaptació al canvi, la creativitat i la innovació.

La sessió estarà liderada per Pedro Alfaro, soci fundador de Musicalthinkers, violoncel·lista i compositor, i Julio Legido, consultor i impulsor de talent creatiu, creador de la consulta de tecnologia educativa Cronorg S.A. i de Plan de Acción S.L. i creatiu a Ice Crem i MeelowLab.

Llegir més