Noticia

Accenture t'introdueix a l'era digital amb una formació diferenciadora

12 de febrer de 2018

Aprèn més sobre el món digital i el seu impacte en la transformació laboral a través d'aquesta proposta formativa

 

Vols conèixer les tecnologies d'última generació? Capacitar en continguts digitals? Aprendre de les metodologies més innovadores? No et perids el centre de desenvolupament d'Accenture que tindrà lloc a Madrid els dies 8 i 9 de març. Durant dos dies, podràs participar en aquesta formació diferenciadora i única que et permetrà augmentar les teves capacitats en continguts digitals i tecnologies d'última generació, usant les metodologies i tècniques de treball més innovadores. 

A més, podràs saber més d'Accenture, empresa líder en el sector, conèixer la seva Hub d'innovació, amb "demos" d'Intel·ligència Artificial, Realitat Virtual i Customer Experience. Tindràs també la oportunitat d'aportar solucions innovadores usant la metodologia Design Thinking i participar en un procés d'identificació de talents. Sabràs com es gestionen els projectes de consultoria i rebràs recomanacions professionals! T'esperem! 

Accenture és una de les empreses de referència que participa activament a «Rescatadors de talent» mitjançant en mentoring dels seus directius a joves inscrits i oferint centres de desenvolupament.  

els requisits
A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels inscrits. Per aquest motiu, només podràs participar en aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma on s'organitza. I recorda: per poder desplaçar-te, et donarem un ajut de mobilitat de 200 euros. Per poder participar en aquesta formació, has d'estar inscrit en el programa i fer la sol·licitud a l'apartat "recursos".

 

 

 

 

Llegir més