Noticia

Zurich ajuda als joves a trobar el treball per al qual s'han preparat

13 de febrer de 2018

Si vols triomfar en un procés de selecció, aquesta formació t'interessa. El centre de desenvolupament es realitzarà a Bilbao el 21 de març

Com afrontar una entrevista de treball? Com demostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de treball cada detall compte. A «Rescatadors de talent» ho sabem i per això el centre de desenvolupament de Zuric a Bilbao ofereix una formació exclusiva per a fomentar l'ocupabilitat dels joves inscrits. El curs, que se celebrarà el 21 de març, serà teòric i pràctic i ensenyarà als participants les metodologies utilitzades actualment per part de les empreses multinacionals en els processos de selecció. La sessió també oferirà una dinàmica de grup «Role play» on els joves representaran una situació o un cas concret, actuant segons el paper que se'ls assigni.

Recorda que tu també pots participar en les formacions que ofereix el programa. Només has d'accedir a l'apartat «centres de desenvolupament» que trobaràs en el teu perfil de participant i seleccionar la formació que t'interessi. A «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves. Per això, només podràs participar en les formacions que es realitzen fora de la comunitat autònoma on resideixes. Et donarem un ajut de mobilitat de 200 euros perquè puguis desplaçar-te.

Llegir més