Noticia

Descobreix tots els avantatges de «Rescatadors de talent». T'esperem a Santa Cruz de Tenerife el 6 de març

22 de febrer de 2018

T'explicarem totes les eines que ofereix aquesta iniciativa

Si tens entre 20 i 30 anys i vols fomentar la teva ocupabilitat, t'esperem el 6 de març a Santa Cruz de Tenerife on l'equip de «Rescatadors de talent» oferirà una presentació del programa. La cita serà de 10 a 12 hores a la sala d'actes del Recinte Firal de Tenerife (avenida de la Constitución 12 - Santa Cruz de Tenerife) on podràs descobrir totes les eines que ofereix aquest programa innovador. Per assistir a la presentació del programa, t'has d'inscriure enviant un correu electrònic a [email protected]

Vols ser rescatat?
Si tens entre 20 i 30 anys, formació universitària o de cicle superior de FP i ganes de treballar en l'ocupació en què t'has preparat, pots sumar-te a aquesta iniciativa que t'aportarà molts avantatges per trobar la feina per al qual t'has preparat . Podràs realitzar un perfil competencial complet a través d'un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, anàlisi i ús dels coneixements, aprenentatge i innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment i emprenedoria). També tindràs l'oportunitat d'estar connectat amb directius que t'acompanyaran i ajudaran en el teu accés al món laboral.

La formació és una altra de les claus per fomentar la teva ocupabilitat. «Rescatadors de talent» et permet aprendre de plataformes en línia de les empreses, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les teves necessitats. El programa també ofereix centres de desenvolupament, jornades formatives exclusives que et oferiran experiències empresarials in situ a les empreses que participen al projecte. El programa és una oportunitat per fer-te visible als reclutadors de personal, ja que et permet mantenir el teu perfil actualitzat i pujar el teu currículum vitae a la plataforma.

Apostem per la mobilitat
A «Rescatadors de talent» apostem per la mobilitat laboral i formativa dels joves. Per això t'oferim ajudes per a facilitar el teu desplaçament per arreu del país perquè puguis assistir als centres de desenvolupament que ofereix el programa. Descobreix tots els detalls del programa el 6 de març a Santa Cruz de Tenerife!

Llegir més