Noticia

Sevilla acull una trobada de joves i mentors de «Rescatadors de talent»

23 de febrer de 2018

Més de trenta persones participen en una jornada de dinamització del programa dirigida per la formadora María Luisa de Miguel

Talent, creativitat i molta motivació. Aquests han estat alguns dels ingredients de la trobada de joves i mentors «Rescatadors de talent» que s'ha celebrat aquesta setmana a la Universitat de Sevilla. La jornada, dinamitzada per la coach executiva, mentora i formadora Maria Luisa de Miguel, ha girat entorn del lema "Imagina el futur amb tot el talent". Durant més de dues hores, els assistents han treballat seguint la metodologia de la indagació apreciativa. Es tracta d'un procés que impulsa el canvi, incrementa les fortaleses i la converteix en hàbits aconseguint promoure el creixement i la motivació.

Trenta joves i cinc mentors de «Rescatadors de talent» han compartit experiències durant aquest taller que s'ha desenvolupat seguint quatre fases. La primera s'ha centrat en l'educació i la formació. La segona ha reflexionat sobre el talent 4.0 en l'era de la digitalització. La següent fase s'ha centrat en com hem de fer visible el talent i potenciar la nostra marca personal. En la fase final del taller s'ha reflexionat sobre els models de negoci del talent. Precisament en la part final del taller, els joves han explicat algunes propostes creatives com la creació d'un "Linkedin per a principiants" que ajudaria a fomentar l'ocupabilitat dels universitaris acabats de graduar o la creació d'unes jornades de portes obertes a les empreses perquè els joves puguin ser "empleats per un dia", una experiència innovadora.

La trobada de joves i mentors de «Rescatadors de talent» es va celebrar a la Universitat de Sevilla després de l'acte de proclamació del Premi Fundació Princesa de Girona Investigació Científica 2018 que va reconèixer a l'enginyera química María Escudero Escribano i el químic Guillermo Mínguez Espallargas.

 

 

 

 

 

 

Llegir més