Noticia

Vols conèixer en profunditat el sistema gasista?

14 de maig de 2018

Madrid acollirà al juny una nova jornada formativa dissenyada per Enagás per als joves de «Rescatadors de talent».

El 14 i 15 de juny els joves que formin part del programa «Rescatadors de talent» de la Fundació Princesa de Girona podran submergir-se en la gestió tècnica del sistema gasista de la mà d'Enagás, multinacional responsable de l'operació i la gestió tècnica de la xarxa bàsica i del transport secundari de gas natural a Espanya. En aquesta formació, els inscrits aprendran entre d'altres, les funcions de la gestió tècnica del sistema gasista (GTS), el codi de conducta, la planificació del sistema, l'operació d'aquest, o els sistemes crítics de negoci.

Si t'interessa aquest curs, has d'estar inscrit al programa «Rescatadors de Talent» i sol·licitar-ho en línia a l'apartat "recursos". Tens temps fins al 24 de maig a les 23.00 hores per inscriure't en aquesta formació.

Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves, per això només podràs inscriure't en aquests cursos si vius fora de la comunitat autònoma on es realitzen. Et donarem una ajuda de mobilitat de 200 euros perquè puguis desplaçar-te.

Enagás és una de les companyies compromeses amb el talent jove que participa activament al programa «Rescatadors de talent» ajudant als inscrits a fomentar la seva  ocupabilitat i a trobar el seu veritable lloc en el  mercat laboral. El curs es durà a terme a l'Escola de Formació Enagás (Carrer Tità 8, 28045 Madrid) el 14 i 15 de juny de 10 a 18 hores.

 

Llegir més