Noticia

T'apassiona el sector energètic? No pots faltar a Gastech 2018!

30 de maig de 2018

Barcelona acollirà la 30a edició de Gastech, el saló més important del món especialitzat en gas natural, GNL i energia

Es tracta d'un esdeveniment de caràcter biennal reconegut mundialment que en aquesta edició compta amb la col·laboració de Sedigas (Associació Espanyola del Gas) i el suport del consorci format per les companyies Enagás, Gas Natural Fenosa i Repsol. Durant quatre dies, l'esdeveniment, que coincidirà en 2018 amb el 45 aniversari de la seva creació el 1972, congregarà a la indústria del gas i GNL mundial per presentar solucions innovadores, generar negocis, intercanviar idees i establir nous contactes. L'esdeveniment se celebrarà a Barcelona del 17 al 20 de setembre de 2018 en el recinte Gran Via. 

És el punt de trobada més important per als ascendents, intermediaris i descendents del gas i GNL professionals, i comptarà amb una zona expositiva de més de 600 empreses que representen a les principals companyies petrolieres nacionals i internacionals, companyies de serveis públics globals, contractistes de enginyeria, constructors navals, companyies de canonades, distribuïdors i proveïdors de serveis, i tots aquells que juguen un paper actiu en la cadena de valor del sector energètic a nivell mundial.

Gastech en el punt de referència estratègica del sistema gasista, amb més de 20.000 assistents i un destacat programa de conferències, així que, si t'interessa aquest món, no t'ho pots perdre!

Pots inscriure't AQUÍ

Llegir més