Noticia

«Els ajudarà a tenir més seguretat en la recerca de feina»

22 de juny de 2018

Óscar Gómez del Saz, gerent de Formació d’Enagás, impartirà el taller «Descobreix el teu potencial amb el mètode Insights Discovery» dins de la jornada anual de «Rescatadors de talent».

Un dels tallers programats en el marc de la jornada anual de «Rescatadors de talent» és el que impartirà el gerent de Formació d’Enagás, Óscar Gómez del Saz, amb el títol «Descobreix el teu potencial amb el mètode Insights Discovery». Una activitat formativa orientada a ajudar els participants a desenvolupar les seves habilitats per a una cerca de feina eficaç.

Gómez explicarà les diferents fases d’un procés de selecció, tant des de la perspectiva del candidat com des de l’òptica de l’empresa, per analitzar de quina manera l’eina Insights pot influir en cadascuna d’aquestes fases. A més, recomanarà certes pautes o comportaments que «ajudaran els assistents en la recerca de feina, així com a desmuntar creences o pensaments limitants», segons destaca el gerent de Formació d’Enagás.

A més, Gómez també farà un role-play amb els assistents al taller durant el qual es practicaran entrevistes i processos de selecció. «El taller té dos objectius: fomentar l’autoconeixement de cara a enfocar la recerca de feina i que els participants coneguin les diferents fases d’un procés de selecció», resumeix el ponent.

Una activitat formativa destinada, especialment, a tots aquells joves que estiguin buscant feina, perquè els ajudarà «a conèixer-se més a fons, a reflexionar sobre quin pot ser el seu treball ideal i a tenir més seguretat a l’hora d’afrontar un procés de selecció i la recerca de feina».

Óscar Gómez del Saz és gerent de Formació d’Enagás, una de les principals transportistes de gas natural a Espanya i una de les empreses que col·laboren en el programa «Rescatadors de talent». «Aquest programa ens permet contribuir al desenvolupament del talent dels joves, perquè puguin trobar el seu veritable lloc en el mercat laboral i per posar al seu abast palanques que els ajudin a afrontar els diferents reptes als quals hauran de fer front en el mercat empresarial».

El taller «Descobreix el teu potencial amb el mètode Insights Discovery» es farà el 29 de juny de manera simultània a altres tres tallers: «Comunicació i influència», «Play with the future NOW» i «La cerca de candidats ha canviat. Estàs preparat per al social recruiting?». Durant la inscripció, els assistents van triar entre les quatre opcions en funció de les seves preferències. Paral·lelament, a la mateixa hora, els mentors participaran en el programa titulat «La intel·ligència emocional en la mentoria», impartit per la directora de l’Escola de Mentoria, María Luisa de Miguel.

 

«Rescatadors de talent» és un programa de la FPdGi dirigit a joves d’entre vint i trenta anys amb formació universitària o de cicle superior d’FP i amb ganes de treballar en l’ocupació per a la qual s’han preparat. Una iniciativa que és possible gràcies al compromís de les grans companyies del Patronat de la Fundació i que permet als joves augmentar la seva ocupabilitat mitjançant diferents eines, com la mentoria, la formació en línia, els centres de desenvolupament o la borsa de treball.

Llegir més