Noticia

"La marca ets tu". Inscriu-te al nou Centre de desenvolupament de Meliá

17 de setembre de 2018

La formació, que se celebrarà els dies 8 i 9 de novembre a Sevilla, se centrarà en la metodologia "Insights" que t'ajudarà a millorar el teu posicionament en el mercat laboral

Tenir una bona marca personal és cada vegada més important per trobar una bona feina. Vols aprendre a potenciar la teva? No et perdis el nou Centre de Desenvolupament que t'ofereix Meliá, una de les empreses que participa al programa «Rescatadors de talent». Aquesta formació, que se celebrarà a Sevilla els dies 8 i 9 de novembre, t'ajudarà a identificar al teu públic objectiu i a descobrir com desenvolupar una estratègia de comunicació per augmentar la visibilitat, la rellevància i l'impacte de la teva marca personal. També aprendràs a gestionar una xarxa de contactes i a diferenciar-te de la resta de candidats.

Inscripcions
Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat dels joves i que només pots participar en formacions que se celebren fora de la comunitat autònoma on resideixes. Per poder desplaçar-te, t'oferim una beca de mobilitat. Pots sol·licitar la teva inscripció a aquest curs des del teu perfil d'usuari.

«Rescatadors de talent» és un programa de la Fundació Princesa de Girona que promou l'ocupabilitat dels joves, especialment els de primera generació de titulats superiors, fomentant la mobilitat laboral entre comunitats autònomes. Al programa col·laboren empreses de referència com a desenvolupadores de talent jove i també els seus departaments de recursos humans reconeguts per la seva capacitat per avaluar, orientar i reforçar competències i habilitats clau dels joves. 

Llegir més