Noticia

Posa un mentor a la teva vida i fomenta el teu desenvolupament personal i professional

18 de juliol de 2017

«Rescatadors de talent» ofereix als joves l'oportunitat d'accedir a un procés de mentoring de sis mesos, que pot ser individual o grupal.

Un mentor et pot canviar la vida. Així ho asseguren alguns dels joves que han participat a «Rescatadors de talent» i que gràcies als consells del seu mentor han donat un gir de 180 graus a la seva trajectòria professional. Aquest és el cas de Juan Antonio González. Llicenciat en enginyeria industrial, estava treballant en un bar de Santander quan va descobrir el programa de foment de l'ocupabilitat juvenil de la Fundació Princesa de Girona. Un any més tard està treballant a Sant Cugat del Vallès en una empresa tecnològica.

Juan Antonio, que és la primera generació de la seva família amb una titulació superior, no va dubtar a fer les seves maletes i canviar de comunitat autònoma per fomentar la seva ocupabilitat. Precisament la mobilitat laboral és un dels reptes del programa que ofereix ajudes als participants perquè es desplacin a altres comunitats per formar-se i treballar.

"El programa em va ensenyar a parlar el mateix idioma que parlen les empreses", explica Juan Antonio que agraeix els consells del seu mentor perquè el va ajudar a motivar-se, enfocar el seu futur professional i aprendre a oferir valor a les empreses.

El procés
«Rescatadors de talent» ofereix als joves l'oportunitat d'accedir a un procés de mentoring, que pot ser individual o grupal. En total s'ofereixen sis sessions que es realitzen durant mig any, i que ajuden els joves a descobrir tot el seu potencial. Durant el procés, per exemple, es treballa la capacitat dels participants d'afrontar les entrevistes de feina de manera més confiada i optimista.

Pots consultar la llista de mentors disponibles en el teu perfil. Recorda que aquest recurs s'adjudicarà en funció de la disponibilitat dels professionals i el perfil acadèmic dels participants. «Rescatadors de talent» estudia de forma individualitzada les característiques de cada usuari oferint-li una ruta personalitzada i adjudicant les eines més adients per millorar la seva ocupabilitat, ja sigui un mentor, un curs de formació o la participació en un centre de desenvolupament.

 

Llegir més