Noticia

«Rescatadors de talent» incorpora 75 nous mentors de BBVA

15 d'octubre de 2018

Molt aviat podràs seleccionar el mentoring individual amb aquests experts que t'ajudaran a millorar les teves habilitats i competències per accedir al mercat laboral

«Rescatadors de talent» incorpora a 75 nous mentors de BBVA que t'ajudaran a millorar les teves habilitats i competències per accedir al mercat laboral. Si ja estàs inscrit al programa, molt aviat podràs sol·licitar el mentoring amb algun d'aquests experts. Recorda que per a l'assignació d'un mentor es té en compte que el teu perfil professional s'ajusti al perfil professional del teu mentor o mentora. El procés de mentoring es desenvolupa habitualment en la teva mateixa ciutat o província.

Quan l'afinitat professional es produeix entre un jove i un mentor que resideixen en comunitats autònomes diferents, el mentoring es converteix en una activitat amb mobilitat. En el cas dels perfils per als quals no disposem de mentors individuals, realitzem «mentoring grupal» a les ciutats de Madrid i Sevilla. Les assignacions jove-mentor les porta a terme la Fundació Princesa de Girona.

Llegir més