Noticia

"Ser brillant no és suficient per trobar feina. Heu d'aprendre a adaptar-vos a un entorn molt volàtil "

03 de desembre de 2018

Deu joves de diferents comunitats autònomes han participat a les sessions de mentoring grupal organitzades a Madrid

"Al meu jo de fa quinze anys li diria que arrisqués més". Aquest és un dels consells que Helena Valderas, de Ferrovial, va regalar als deu joves que el 29 de novembre van participar en l'última sessió de mentoring grupal que el programa «Rescatadors de talent» ha ofert aquest any a Madrid.

L'última jornada de mentoring grupal va arrencar amb la xerrada de Valderas i de María José Sobradillo de BBVA que van destacar la importància de treballar en equip i ser resilients. "Ser brillant no és suficient per trobar feina. Heu d'aprendre a adaptar-vos a un entorn molt volàtil", va assegurar Valderas. Per la seva banda Sobradillo va animar els joves a no tenir pressa. "Ens movem en un entorn de formació contínua. Heu d'aprendre de l'error i reinventaros per sortir reforçats de les adversitats", va assegurar aquesta experta en" Talent Acquisition Enginyeering" que va recalcar als assistents la importància d'anar pas a pas. "Primer heu de trobar feina i esforçar-vos a fer-ho el millor que pugueu. Les oportunitats us aniran sortint", va assegurar.

Les sessions de mentoring grupal de «Rescatadors de talent» tenen un objectiu: contribuir al creixement personal i professional dels assistents. José Navarro és un dels joves que ha assistit a aquesta activitat a Madrid. "El programa m'ha ajudat a focalitzar i a saber comunicar millor el que estic fent", explica. 

Teresa Albertos, d'Accenture i José Alfredo Martín, de "Apadrina un Olivo" també van compartir la seva experiència amb els joves del programa en una sessió que es va celebrar a les instal·lacions de la Fundació Botín de Madrid.

El programa «Rescatadors de talent» també ha ofert sessions de mentoring grupal a Sevilla. 

Llegir més