El programa

«Generació Talent» és un programa de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) que promou el desenvolupament professional dels joves. Si tens entre vint i trenta anys i formació universitària o de cicle superior d’FP i no trobes el teu veritable lloc al mercat laboral, inscriu-te en el programa.

T’oferim formació, mentoria, centres de desenvolupament professional i moltes coses més! Si ets la primera generació de la teva família amb estudis superiors, tindràs preferència respecte a altres candidats. A més, fomentem la teva mobilitat laboral i formativa per diferents comunitats autònomes a través d’una ajuda econòmica, perquè sabem que la feina de la teva vida pot estar en qualsevol lloc.

Tu també pots formar part d’aquesta comunitat del talent jove que et connecta amb una àmplia xarxa d’empreses de referència en cada sector. Descobreix tots els recursos i facilitats que t’oferim per ajudar-te a trobar la feina per a la qual t’has preparat. Continua llegint!

Vols formar part de Generació talent?

Poden incorporar-se al programa tots els joves d’entre vint i trenta anys que estiguin realitzant formació superior (de grau i/o de FP), o amb els estudis ja finalitzats.

Joves que se sentin corresponsables del seu desenvolupament profesional, i que necessitin orientació. Joves a l’atur, subocupats, o que necessitin reorientar i desenvolupar noves habilitats professionals.

Els avantatges

  • Perfil competencial complet: podràs fer un test personalitzat que mesurarà les teves aptituds i habilitats (lideratge i decisió, cooperació i respecte, innovació, planificació i organització, adaptació, assoliment d’objectius i emprenedoria).

  • Mentoring: per a la teva orientació profesional i desenvolupament competencial (individual o grupal).

  • E-learning: aprendràs de les plataformes online de les empreses col·laboradores, amb formació contínua per desenvolupar competències i habilitats adaptades a les seves necessitats.

  • Centres de desenvolupament: assistiràs a jornades formatives impulsades conjuntament amb les empreses, en qualsevol comunitat autònoma que t’aportaran experiències d’aprenentatge, i coneixements de les transformacions del mercat laboral actual..

Les empreses, motor del programa

Més de trenta empreses de referència com a desenvolupadores de talent jove participen activament en el programa, oferint-te diferents eines per fomentar la teva ocupabilitat:

  • Centres de desenvolupament
  • Formació online
  • Mentoria individual o grupal