Noticia

Zurich t'ofereix les claus per triomfar en un procés de selecció

01 de març de 2019

Obertes les inscripcions per assistir a una formació exclusiva que se celebrarà el 3 d'abril a Saragossa i que t'ajudarà a afrontar una entrevista de treball

Com afrontar una entrevista de treball? Com demostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de treball cada detall compte. A «Rescatadors de talent» ho sabem i per això et donem l'oportunitat d'assistir a una formació exclusiva a Zurich. Aquest Centre de Desenvolupament se celebrarà el 3 d'abril a Saragossa. El termini d’inscripcions finalitzarà el 18 de març. Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits i que només podràs assistir a aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma on se celebra. Et donarem una ajuda a la mobilitat de 200 euros perquè puguis desplaçar-te a la ciutat on es realitza la formació.

El centre de desenvolupament de Zurich t'oferirà una formació teoricopràctica que t'ensenyarà algunes de les metodologies que utilitzen actualment les empreses multinacionals en els processos de selecció. La sessió, també t’oferirà una dinàmica de grup "Role play" on els formadors et un donaran cas concret i hauràs de treballar en equip actuant segons el paper que t’assignin.

Zurich és una de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar el seu veritable lloc en mercat laboral.

Llegir més