Noticia

Aprendiendo las claves para triunfar en un proceso de selección con Zurich

03 d'abril de 2019

Un grup de joves de «Rescatadors de talent» ha assistit al Centre de Desenvolupament que s'ha celebrat avui a Saragossa

Com afrontar una entrevista de treball? Com demostrar que som el millor candidat en un procés de selecció? En una entrevista de treball, cada detall compte. A «Rescatadors de talent» ho sabem i per això, un grup de joves del programa ha assistit avui a un Centre de Desenvolupament exclusiu de Zurich. Aquesta formació, que s'ha celebrat a Saragossa, ha ofert als assistents una formació teoricopràctica que t'ensenyarà algunes de les metodologies que utilitzen actualment les empreses multinacionals en els processos de selecció.

La sessió, també ha inclòs una dinàmica de grup "Role play" on els formadors han plantejat als joves un cas concret i han treballat en equip. Cristina Gomis, directora de Responsabilitat Corporativa de Zurich, ha animat els jóvens a «buscar i tenir inquietuds». A més, els ha recomanat complementar tot allò que els pugui fer més competitius. «Heu de buscar l'autoformació i millorar les vostres competències», ha afegit.

Zurich és una de les empreses que participa en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar el seu veritable lloc al mercat laboral. 

Llegir més