Noticia

Arrenca el mentoring grupal amb una sessió d'autoconeixement

05 d'abril de 2019

La primera jornada va ajudar als assistents a identificar el seu potencial i a construir el seu propi mapa de talent

Identificar el nostre potencial és una de les claus per triomfar en un procés de selecció. Per això, la primera sessió del mentoring grupal organitzat aquest 2019 per «Rescatadors de talent» es va centrar en identificar el potencial dels participants a través del seu informe de competències i la indagació apreciativa. Els assistents també van construir el seu propi mapa de talent amb l'ajuda de Maria Luisa de Miguel, directora de la Escuela de Mentoring i que va liderar aquesta sessió. El mentoring grupal es va celebrar a la seu de la Fundació Botin de Madrid.

Pròximes sessions
El procés de mentoring grupal inclou quatre sessions presencials. El proper taller tindrà lloc a 25 d'abril i se centrarà en reflexionar sobre els models de negoci. La tercera jornada ajudarà als joves a millorar els seus  currículums vitaes i afrontar els processos de selecció. En l'última sessió es realitzarà un debat sobre ocupabilitat. Els joves tindran l'oportunitat de reunir-se amb mentors del programa i compartir amb ells inquietuds i dubtes. A més, podran conèixer la realitat del mercat, avaluar opcions professionals i descobrir algunes de les claus per a l'ocupabilitat. L'objectiu d'aquesta sessió serà descobrir la realitat del mercat laboral de primera mà perquè puguin adaptar el teu pla de desenvolupament professional.

El mentoring grupal és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» per ajudar als joves a millorar la seva ocupabilitat. 

 

Llegir més