Noticia

«Rescatadors de talento» incorpora 27 nous mentors d'Acciona

08 d'abril de 2019

Aquesta empresa participa al programa per ajudar als joves a millorar la seva ocupabilitat

Ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat. Aquest és l'objectiu de «Rescatadors de talent» i les empreses que col·laboren en aquest programa que impulsa la Fundació Princesa de Girona. Acciona és una de les companyies que participa en aquesta iniciativa oferint formació i mentoring. Precisament aquesta setmana, 27 professionals d'Acciona s'han sumat a la plataforma com a nous mentors. Des de 2012, aquesta companyia ja ha proporcionat 125 mentors al programa.

Gema Guzmán, responsable de projectes de Desenvolupament Professional, ha participat en una sessió informativa a la seu d'Acciona a Madrid on també s'ha escoltat el testimoni de la directora Internal Communication d'Acciona, Pilar Ramon que participa en «Rescatadors de talent» com a mentora i el de Lorena de Gregorio, el seu jove «mentee».

El mentoring és una de les eines que ofereix «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a trobar el seu veritable lloc en el mercat laboral. La formació en línia, els centres de desenvolupament, els ajuts a la mobilitat i les ofertes d'ocupació són altres de les eines que ofereix aquesta plataforma on ja s'han inscrit més de 4.000 joves.

 

Llegir més