Noticia

Troba la feina per a la qual t'has preparat amb «Rescatadors de talent»

01 de gener de 2019

La Fundació Princesa de Girona impulsa des de fa 2 anys un programa totalment gratuït que ofereix formació, ofertes de feina, mentoring i experiències empresarials als joves amb un objectiu: ajudar-los a millorar la seva ocupabilitat

La Fundació Princesa de Girona impulsa des de fa 2 anys un programa totalment gratuït que ofereix eines formatives i experiències empresarials als joves per ajudar-los a millorar la seva ocupabilitat. El 70% dels joves assegura haver millorat la seva ocupabilitat després de participar al programa mentre que un 80% considera que ha augmentat la seva xarxa de contactes. Aquest projecte, a més, promou la mobilitat laboral i formativa dels inscrits amb ajudes econòmiques.

Més de 30 empreses líders en el seu sector participen activament en la iniciativa, oferint formació exclusiva de qualitat, activitats a les seves seus, mentoring i una borsa de treball amb oportunitats reals d'ocupació.

Totalment gratuït: Totes les eines que ofereix el programa són gratuïtes. Per poder accedir a aquests recursos, cal inscriure's al programa (www.rescatadoresdetalento.org). L'objectiu és ajudar els joves d'entre 20 i 30 anys a trobar la feina per a la qual s'han preparat.

 

Requisits de participació

 - Tenir entre 20 i 30 anys

- Formació universitària, de cicle superior o formació professional o estar cursant l'últim curs dels estudis

- Estar en recerca de feina, a l'atur o subempleat

- Disponibilitat per traslladar-se a una altra comunitat autònoma

- Tenir obert un compte a Linkedin, xarxa a través de la qual es gestiona la incorporació al programa

 

Eines que t'ofereix el programa

 

Centres de desenvolupament: Les empreses ofereixen programes formatius exclusius per als joves de «Rescatadors de talent» amb l'objectiu d'avaluar, descobrir i desenvolupar les seves habilitats i competències. Aquestes jornades inclouen activitats formatives, visites a empreses, trobades amb directius ... amb un denominador comú: oferir als joves un feedback qualificat per ajudar-los a millorar la seva ocupabilitat.

 

Formació en línia: Els inscrits tenen accés a la formació contínua que ofereix el programa i que està centrada en el desenvolupament de competències transversals com la creativitat, la presa de decisions, la comunicació o l'orientació a l'assoliment.

 

Borsa de treball: accés a ofertes de feina. 

 

Mentoring: directius i professionals en actiu acompanyen i aconsellen als joves en la seva recerca de l'ocupació per al qual s'han preparat.

 

Ajudes per a la mobilitat: El programa fomenta la mobilitat laboral i formativa dels inscrits entre comunitats autònomes. Per això, ofereix ajudes perquè els joves puguin assistir als centres de desenvolupament que s'organitzen a tot Espanya. En el cas de trobar una feina fora de la comunitat autònoma de residència, la Fundació Princesa de Girona ofereix un ajut de 4.000 euros.

 

Si vols formar part del programa, t'has d'inscriure a www.rescatadoresdetalento.org. Pren-te el temps necessari per a omplir tota la informació requerida sobre les teves competències i habilitats. Un pas fonamental per accedir a les ofertes formatives i laborals que millor s'adaptin al teu perfil competencial.

 

A «Rescatadors de talent, formació i ocupació van de la mà! 

Llegir més